-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
SupX
SupX
Witam.
Mam poważny problem i postanowiłem się zwrócić z tym do was.
Otóż, na moim komputerze pojawiły się poważne zmiany.Chodzi mi dokładnie o to że podejrzewam znajdowanie się wirusa na moim komputerze ponieważ strasznie powolnie chodził po włączeniu go rano, sprawdziłem sobie z ciekawosci skan antywirusem nic on nie wykrył[AVG AntiVirus],następnie sprawdziłem sobie menedżer zadań i co?, zużycie procesora skacze od 30% do 99% a zużycie dysku wacha się cały czas między 99% a 100%, a procesów nagle znalazło się od groma jest tam dużo procesów z dziwnymi nazwami takie jak przykładowo "61EA9171-71CB-4B1E i tam dalej jest to długie.Sprawdziłem pochodzenie tego pliku i od czego on pochodzi ale żadnych takich danych nie pokazuje.Z tego laptopa korzystam tylko ja, siostra i mama.Nie mam pojęcia o co chodzi i jak się tego pozbyć.
Prosze o pomoc.
Z góry dziękuje za każdą pomoc.
@Edit
Minutę temu stała się kolejna rzecz, zaatakowało pamięć i wacha się między 94% a 100% zużycia, antywirus nagle dostał olśnienia i co moment wykrywa mi wirusa, ale tak jakby w ogóle nic z nim nie robi.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.