Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One Puch Man

Ardina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jpf wyda one punch man!!! Szkoda, ze nie magi, ale one punch man raczej mimo wszystko będę kupowal, bo slyszalem, ze to genialna manga. Niby nie moje gatunki, bo nie lubie shounenow, parodii, ale kupie chociaz pierwszy tom i spróbuje. A wy? Co sądzicie o tej zapowiedzi?

Opublikowano

Nie ma to jak

najpierw się wydzierać i jarać z wykrzyknikami

później pisać, że szkoda że akurat ten tytuł

żałować że nie w Twoich gustach

chcieć kupić

a na końcu napisać że wszystko co, co zrobiłeś wyżej

oparte jest na:

"Bo tak słyszałem"

R.I.P i więcej się tu nie pokazuj.

One Punch Man > reszta*. To nie jest jakaś durna j****a parodia jak kiss x sis czy highschool dxd zrozum to bęcwale bo dobija mnie już Twoja filozofia. A ta 'zapowiedź' to każdy 'normalny' ma wyjebane bo kupuje się nie po to żeby czytać 1szy raz tylko do kolekcji, a na necie wszystko jest od dobrych miesięcy czy lat.

* - przenośnia, która jest oznaczona * bo byś zaraz wyjebał z swoją filozofią

Opublikowano

Nie ma to jak

najpierw się wydzierać i jarać z wykrzyknikami

później pisać, że szkoda że akurat ten tytuł

żałować że nie w Twoich gustach

chcieć kupić

a na końcu napisać że wszystko co, co zrobiłeś wyżej

oparte jest na:

"Bo tak słyszałem"

R.I.P i więcej się tu nie pokazuj.

One Punch Man > reszta*. To nie jest jakaś durna j****a parodia jak kiss x sis czy highschool dxd zrozum to bęcwale bo dobija mnie już Twoja filozofia. A ta 'zapowiedź' to każdy 'normalny' ma wyjebane bo kupuje się nie po to żeby czytać 1szy raz tylko do kolekcji, a na necie wszystko jest od dobrych miesięcy czy lat.

* - przenośnia, która jest oznaczona * bo byś zaraz wyjebał z swoją filozofią

Mam w dupie to, ze masz problemy z rozumieniem moich słów. 

Kazdy ma wyjebane na ta zapowiedź? Nie rozsmieszaj mnie, czytac mange na necie, a miec taką na polce i czytac ją trzymajac w ręce to zupelnie co innego http://scr.hu/1wdk/9l7qo

http://scr.hu/1wdk/2obyi

http://scr.hu/1wdk/82swk

Dodaje cie do ignorowanych, bo nie wiem czemu czuje nienawiść w twoich postach, a nawet sie nie znamy.

Opublikowano

Kazdy ma wyjebane na ta zapowiedź?

Tak. Jakbyś przeczytał to co oni tam piszą i co ja napisałem, to byś doszedł do wniosku, że...

cieszą się że będą to mieli na półce w kolekcji, i nie będzie to ich pierwsze czytanie,

o czym dokładnie napisałem. Ja p******e, tak trudno to zrozumieć?

Wiem że się nie znamy bo co konto to udajesz kogo innego, a że zapomniałem jak Ci szło na imie, to teraz jesteś "nick: Ardina" bo "nick: Kaanashi" i 5 kolejnych typu Golden czy Royal już gdzieś wyrzucili na śmietnik. Jeszcze dobija mnie to że masz 'płeć: mężczyzna' w profilu, na forum piszesz głównie w formie męskiej a na prywatnej wiadomości mi pisałeś "pomyślałam". GRAAAATULUJĘ. Zgaduję, że nie tylko mi.

Sam zresztą potwierdziłeś znajomość z niejakim panem Kaanashi a to już w sumie mówi wszystko. Dodać datę założenia konta, styl pisma, robienie identycznych tematów (myślowych), pisanie o anime które świeżo oglądnął pan Kaanashi czy tam zamierzał, fakt że nie umiesz angielskiego, bez bicia się do tego przyznajesz, i - co ważniejsze - jarasz się empikiem i komentami z fejsbuka. Brat bliźniak? Ale on był jedynakiem.

Opublikowano

Tak. Jakbyś przeczytał to co oni tam piszą i co ja napisałem, to byś doszedł do wniosku, że...

cieszą się że będą to mieli na półce w kolekcji, i nie będzie to ich pierwsze czytanie,

o czym dokładnie napisałem. Ja p******e, tak trudno to zrozumieć?

Wiem że się nie znamy bo co konto to udajesz kogo innego, a że zapomniałem jak Ci szło na imie, to teraz jesteś "nick: Ardina" bo "nick: Kaanashi" i 5 kolejnych typu Golden czy Royal już gdzieś wyrzucili na śmietnik. Jeszcze dobija mnie to że masz 'płeć: mężczyzna' w profilu, na forum piszesz głównie w formie męskiej a na prywatnej wiadomości mi pisałeś "pomyślałam". GRAAAATULUJĘ. Zgaduję, że nie tylko mi.

Sam zresztą potwierdziłeś znajomość z niejakim panem Kaanashi a to już w sumie mówi wszystko. Dodać datę założenia konta, styl pisma, robienie identycznych tematów (myślowych), pisanie o anime które świeżo oglądnął pan Kaanashi czy tam zamierzał, fakt że nie umiesz angielskiego, bez bicia się do tego przyznajesz, i - co ważniejsze - jarasz się empikiem i komentami z fejsbuka. Brat bliźniak? Ale on był jedynakiem.

nie spamuj mi pod tematem, gowno mnie obchodzą twoje opinie o jakims kaanashi, kto to w ogole jest? a mange i fajnie miec na polce w kolekcji i fajnie czyta, na pewno lepiej niz na kompie.  I kaanashi nie byl jedynakiem, ma brata. 

Opublikowano

nie spamuj mi pod tematem, gowno mnie obchodzą twoje opinie o jakims kaanashi, kto to w ogole jest? a mange i fajnie miec na polce w kolekcji i fajnie czyta, na pewno lepiej niz na kompie.  I kaanashi nie byl jedynakiem, ma brata.

podkreślam to zapytanie a mianowicie

kto to w ogole jest?

no właśnie kto? nie znasz go? o kurde

podkreślam twoje zdanie

I kaanashi nie byl jedynakiem, ma brata

to skąd ty wiesz że ma brata? LOL

Byłbym zapomniał nawet tego samego programu do screenshotów używasz co na poprzednich kontach.. do tego te Twoje "argumenty albo ja wygrywam" co napisałeś nade mną KEKEKE.

#######ROLLING########

Pewno zgarnę warn'a, no ale co tam. Ratuję ludzkość z tego poddziału sprzeciwiając się tobie. One Punch Man'a Tobie nie polecam, bo ty się upierdolisz wszystkiego co nie jest Monsterem i Steins;Gatem. Byś szczekał na coś co właśnie jest najlepszym punktem tego tytułu.

Opublikowano

kto to w ogole jest?

podkreślam twoje zdanie

Byłbym zapomniał nawet tego samego programu do screenshotów używasz co na poprzednich kontach..

#######ROLLING########

ja nic takiego nie pisalem, w ogole nie wiem o kim piszesz

Opublikowano

kto to w ogole jest?

podkreślam twoje zdanie

Byłbym zapomniał nawet tego samego programu do screenshotów używasz co na poprzednich kontach.. do tego te Twoje "argumenty albo ja wygrywam" co napisałeś nade mną KEKEKE.

#######ROLLING########

Pewno zgarnę warn'a, no ale co tam. Ratuję ludzkość z tego poddziału sprzeciwiając się tobie. One Punch Man'a Tobie nie polecam, bo ty się upierdolisz wszystkiego co nie jest Monsterem i Steins;Gatem. Byś szczekał na coś co właśnie jest najlepszym punktem tego tytułu.

Coz, kupie pierwszy tom i sie zobaczy. 

Opublikowano

będzie wydawana w polsce

a to oznacza, że manga jest c*****a B)

to jest aluzja do pewnego postu w tym dziale, czy twoja prywatna opinia?

to pierwsze :)

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

będzie wydawana w polsce

a to oznacza, że manga jest c*****a B)

to jest aluzja do pewnego postu w tym dziale, czy twoja prywatna opinia?

@Edit

aha, już wiem, spojrzalem na posty w temacie szukasz mangi i wywnioskowałem, że to jednak aluzja z Twojej strony ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...