Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

ABP blokuje dużo stron

Lon333ly

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

Wczoraj zaczął się pewien problem. Albowiem Adblock Plus blokuje dużo stron, wywalając hasło "Niedobrze! Wystąpił błąd podczas wyświetlania strony...". Jak patrzę na ikonę rozszerzenia do mojego Chrome'a, to blokuje np. 11 reklam. Nie wiem, skąd aż tyle, to się w głowie nie mieści. Np. po wejściu na MPC zablokował mi najpierw 19 reklam. Dopiero jak wyłączyłem go dla MPC i włączyłem, po czym spróbowałem odświeżyć, to znalazło 3 reklamy i nie wywaliło już tego błędu. W tym dziale znalazł mi 22 reklamy. :D Patrzyłem w programach, które mam zainstalowane, czy nie mam jakiegoś nie wiadomo czego - nie. Nie mam syfu na komputrze. Na stronie csgostash znajduje mi 10, tak z dupy. Muszę wyłączać teraz adblocka na tą stronę (KIEDYŚ TEGO PROBLEMU NIE MIAŁEM!), a reklam sam doliczyłem się 3. ;) Tak jest na prawie każdej stronie.

Proszę o pomoc, gdyż nie chcę wyłączać adblocka np. na twitchu, gdzie streamerzy potrafią puścić 2x3 reklamy, które są 10x głośniejsze od dźwięku podczas streama.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...