Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane konto na my paysafecard...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj stwierdziłem że na moim koncie paysafecard nie chcę mieć prawdziwych danych, więc zmieniłem imię, nazwisko, adres itp na  fałszywe... Po chwili wylogowało mnie i patrze że mam bana:

• Ze względów bezpieczeństwa Twój dostęp został zablokowany. Zgłoś się do naszego centrum serwisowego pod adresem: [email protected]

Na maila mi przyszło że jest to blokada tymczasowa, może ktoś już taką miał i wie ile trwa? Jak do nich napisałem to mi odpisali, że chcą dowód tożsamości...

Pomocy :D

Opublikowano

Dlatego warto na serwisach typu PP i PSC mieć prawdziwe dane. W sumie to dlaczego zmieniłeś na fałszywe? Przecież, ani na pocztę nic nie wysyłają, ani nic. Pewnie jak przeprosisz i podeślesz prawdziwy dokument tożsamości to bd ok.

A tak ogółem to zrobili to bo myśleli, że ktoś ci ukradł konto. A blokada tymczasowa trwa do wyjaśnienia sytaucji, czyli dopóki nie podeślesz dowodu.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Na MyPSC wymagany jest ukończony 18 rok życia, jeśli będziesz wysyłać dokument tożsamości, to jest to dość istotne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...