Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybszy sposób robienia reflinków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra ale botem, zrobie 1 konto tylko. Kiedys byl bot co na dominionie mozna bylo ustawic 6 kont odrazu

volibot też pozwala ustawić więcej, do 10 chyba.

Opublikowano

prędzej na botach a następnie na aramie, skrypt iaram. Ja typ kolejki wybierałem aram, automatycznie do 6 lvla grało na boty, a potem przechodziło na aramy.

Fakt, nie będą grały ze sobą, ale odpali 10 jednoczesnie.

Opublikowano

Ustawiasz samego volibota i on sam wybiera na początku na boty czy coś trzeba robic?

\

pisałem już wyżej, ja wybierałem w volim zawsze kolejke aram, ale skoro jest on od 6 to automatycznie gra na boty aż wbije ten 6

Opublikowano

Wystarczy voi bot? nie będzie problemów że ban na 5 minut za opuszczanie rozgrywki? ( Sory że jestem nieogarnięty)\

volibot to z tego co wiem tylko bot na auto dołączanie do rozgrywki. Dodaj do tego sorakabot'a i będzie git.

Opublikowano

volibot to z tego co wiem tylko bot na auto dołączanie do rozgrywki. Dodaj do tego sorakabot'a i będzie git.

Jak kto woli, ja używam Iarama, bo itak tylko ip zbieram na koncie.

Opublikowano

Odchodzą trochę od tematu wszystko działa volibot i iaram na 1 konto, ale gdy zmieniłem na 3 to już na 2 nie działało wyskakiwał mi bugsplat, a gra się toczyła na 1 koncie tylko.

Opublikowano

Odchodzą trochę od tematu wszystko działa volibot i iaram na 1 konto, ale gdy zmieniłem na 3 to już na 2 nie działało wyskakiwał mi bugsplat, a gra się toczyła na 1 koncie tylko.

oj, pewnie bol nie może injectować do paru gier naraz :c, nie testowałem bo expiłem tylko 1 konto a reffki robilem na leaguesharpie i tam injectowało pare gierek naraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...