Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą graficzną

Bekisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , posiadam 2 karty graficzne. Nie wiem jednak , która wyciągnie więcej fpsów w csie. Nie wiem która pracuje aktualnie , ale wyciąga bardzo mało. Ciągle mam 50-70 fps na najniższych ustawieniach. Moje karty graficzne to : Intel ® HD Graphics 4600 , a także NVIDIA GeForce GTX 650. Mój komputer posiada 8 gb ram i jest w miarę dobry , nie wiem czemu wyciąga tak mało fps w cs go. Jeżeli te karty graficzne obie służą do czegoś innego to przepraszam , ale jestem zielony w tych sprawach. Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc?

Opublikowano

Zdecyduj się czy masz laptopa czy komputer stacjonarny 

W kompie masz małą wydajność pewnie dla tego że podłączona jest integra z płyty a nie dedykowana grafika. W laptopie bo pewnie  nie przełączyłeś albo nie przełącza grafiki  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam komputer stacjonarny.  Wiedziałbyś jak to zrobić? Bo jestem zły , że CS:GO na najniższych ledwo mi chodzi w 60 fpsach na w miarę dobrym komputerze.

Opublikowano

A do której grafiki masz podpięty monitor ? 

Opublikowano

GTX 650 to oczywiste, że komputer stacjonarny, nie ma końcówki "M". Co do fps'ów może byś tak podłączył monitor pod kartę graficzną, a nie pod integre.

Opublikowano

Tylko ja jestem kompletnie zielony. Napisał jakbyś takie coś zrobić ew dałbyś jakiś poradnik? I czy to da więcej fpsów?

Opublikowano

Poradnik trzeba aż napisać byś podpiął sobie do KARTY GRAFICZNEJ w śledziu a nie do KARTY ZINTEGROWANEJ w płycie głównej ?  

Jezu człowieku podepnij gdzie indziej gdzie możesz czyli przez DVI-I przejściówka powinna być w zestawie 

Opublikowano

Podepnij monitor GDZIE INDZIEJ , w inne gniazdo !    Masz instrukcję obsługi naucz się je czytać 

Opublikowano

na pierwszy rzut oka pupit jest mniej nasycony , napisy slabiej wygladaja. Ale moze mi to dac wiecej fpsow w grach?

Dziekuje przez 2 lata zastanawialem sie czemu mialem tak malo fpsow w dobrym komputerze a tu jeb 300 fpsow w cs go na najwyzszych!!! dziekuje !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...