Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest Glitch?

Koziol24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema latem mam zawsze przerwe od Ca i powiedzcie mi co to jest ten glicht i na ile jest ban za niego?? i czy wogle jest bo z tego co czytałem to jakaś parodia, no a jak wruce do ca nie chce wyrwać bana za jakąś głupote;)

Opublikowano

Glitch jest to wykorzystywanie błędów mapy / gry na Twoją korzyść. Np. jeżeli stoisz w takim miejscu w którym możesz zabijać bez problemu innych a nikt nie może Cię zranić w jakikolwiek sposób. Glitchem można nazwać też wchodzenie w ściany, ostatnio widziałem kebsa który na Short Fuse wszedł w ścianę na górnej campie. (Tam gdzie się wchodzi po schodach). Za glitchowanie jest ban perm.

Opublikowano

ok tak nie robie więc moge być spokojny a np jak gram quarantina i stoje spobie na lampie czy gdzieć zreszta all tak robi to też jest glicht?? chyba raczej nie??

Opublikowano

ok tak nie robie więc moge być spokojny a np jak gram quarantina i stoje spobie na lampie czy gdzieć zreszta all tak robi to też jest glicht?? chyba raczej nie??

-krawędzie na hell gate są banowane permem bo jest to glitch.

-kamery na overdose, jeśli zasady się nie zmieniły, nie są banowane - jest to zwyczajny jump trick

-na short fusie jest kilka camp z udziałem glitcha gdzie zombie nie mogą cię dostać - za to jest perm.

-to, że wszyscy robią nie znaczy że nie jest to banowane. Za hell gate repoty dostawało po 500 osób dziennie ponad kiedyś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...