Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dotyczących gry

mario719

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Przejdę od razu do rzeczy.

Jaki jest max lv?
Status u warriora rozdaję automatycznie, ale coś mi się to nie widzi. Jak rozdawać najlepiej?

Na czym polega beta czy po wyjściu oficjalnej usuwają wszystkie konta czy już można grać normalnie?

I na jakim poziomie najlepiej zacząć robić eq.

To chyba wszystko, dzięki.

Opublikowano

-Narazie max lvl to 40 (będą zwiększać z kolejnymi patchami)
- Warek to pod tanka więc HP i jego regen.
- Beta to jest beta czyli testują grę, ulepszają. Po becie postacie zostaną usunięte konta raczej nie.
- Itemy dostajesz z misji i z mobków, które zabijasz. Nie powinieneś mieć problemu z ubraniem postaci - na większych lvl'ach lepsze itemki będą dropić na dungeonach.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Ja pakuje w atak i hp 2 atak 1 hp 

jeszcze mam jedno pytanie jak tutaj się przelicza defa, bo to jest trochę dziwne item np daje 300 defa, a mob który przykładowo bil po 300 i ubiorę taki item to on nie bije po 1 tylko np 10 mniej.

W innych grach to jest oczywiste mob bije ci po 50, a jak usprawnisz się w te 50 defa więcej to bije po 1

Opublikowano

Nic nie zostanie usunięte pakuj w mózg a nie mięśnie... Na stronie (forum) jest wyraźnie podane iż żadne postaci nie będą miały WIPE . Warrior jest dps fizycznym więc regen?  ok.... Force Sheildera możesz robić pod regen hp .  End of story

Opublikowano

Nic nie zostanie usunięte pakuj w mózg a nie mięśnie... Na stronie (forum) jest wyraźnie podane iż żadne postaci nie będą miały WIPE . Warrior jest dps fizycznym więc regen?  ok.... Force Sheildera możesz robić pod regen hp .  End of story

czyli pan Maccer nabija sobie posty, bo nawet cabala 2 nie pobrał. W mózg nie będę pakował, bo warrior+full int to raczej będę jak z papieru :PP chyba, że twoja wypowiedź odwołuje się do Maccera wtedy zwracam honor ;)

Dziękuję za informacje jakie mi podałaś, mam jeszcze jedno pytanko mianowicie:

Wiesz może kiedy jest zakończenie bety?

Czyli 2 pkt w atak i 1 w HP powinno być git?

Z góry dzięki, miłego. 

Opublikowano

Tak Mario to do pana wyżej było :) na forum nie mam podanych żadnych informacji puki co odnośnie końca OB i officjalnego startu . Powiem tak jak grałeś w C1 to wiesz ze warka nie robi się pod Hp, a w C2 masz zbroje biżu itd co dają Ci bonusy w postaći HP więc czy jest sęs ? Masz darmowy reset punktów na jakimś tam lvlu więc możesz sobie zobaczyć własny buil itd :P Ja w Cabala już nie gram gdyż jak inne gry mogę grać na maxa ustawieniach tak Cabala ućiągnąć nie mogę .

Opublikowano

- Warek to pod tanka więc HP i jego regen.

Warek to DPS nie TANK.

Tank to FS nie WA, idzie się jak automatycznie, 2 w All Atk Types i 1 w Max HP. Jak dodajesz do HP i HP Regen to ty gownem jesteś, może wytrzymasz w starciu całkiem długo ale DPS robisz znikomy. (Nie obrażaj się odrazu nie chcę cię obrazić). 

Co do EQ najlepiej jest na 40-stym albo zacząć na 38 poziomie. Jeśli będziesz miał fundusze to możesz kupić Recepty na Heroiczne przedmioty do krawcenia, a jeśli masz szczęście to znajdziesz takie na "Sky Garden" - "SG" (Instancja), powiadają że lepsze nawet od "Semiramiss". Sam obecnie używam Niebieskiego seta z Blacksmitha. :)

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam:)

Piszę w tym wątku,ponieważ przeszukałam połowe internetu^^ ale nie znalazłam rozwiązania mojego problemu.

Być może to zupełnie proste jednak prosiłabym o pomoc.

Mam lvl 40,otrzymałam questy które są do zrobienia w Gray Canyon ale nijak się tam nie mogę dostać!^^

Na mapie Gray Canyon jest nieaktywny, nie mam żadnego questa prowadzącego mnie tam.

Może muszę skończyć wszystkie zadania scenario? Kilka mi pozostało-głównie w dungach;)

Jeżeli ktoś z Was ma jakieś podpowiedzi jak to zrobić żeby się dostać do Grey Canyon to z góry wielkie dzięki:D

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...