Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd skryptu

Oxir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Po długiej przerwie zachciało mi się zagrać w Cabala. Pomijając fakt że przenosili postacie i nowy właściciel gry nawet nie pofatygował się poinformować graczy o tym przez mail, stworzyłem nowe konto. Ściągnąłem clienta, zainstalowałem i tu pojawił się już pierwszy raz właśnie ten problem.

Po odpaleniu Launchera pojawia mi się taki komunikat :post-104798-0-03859700-1437096064_thumb.jpg

Klikam tak i wszystko niby wporządku. Odpalam grę, loguje się i niby wszystko cacy, ale gdy tylko zmienię mape to za każdym nowym wejściem na inną mape ciągle pojawia się ten komunikat. Klikam za każdym razem enter i gram dalej, ale wiadomo w tej grze trzeba dużo biegać z mapy na mapę i jest to upierdliwe. 

Miał ktoś może podobny problem i udało mu się go zlikwidować, albo ktoś wie jak to naprawić? Będę bardzo wdzięczny i jakbym mógł, to jakoś bym się odwdzięczył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...