Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Bugsplat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

A więc pytanie cyz też macie ten problem, żę musicie dwa razy wchodzić do gry z Cracked L#?
Gdyż za pierwszym razem wchodzi mi do gry ładuje 100% wbija na summners rift i nagle dostaje bugsplata i muszę łączyć się dwa razy - czym możę być to spowodowane? 

Opublikowano

Od wczoraj mam podobnie. Czasami potrafi srać bugsplatami bez przerwy i ostatnio wbiłem do gry dopiero w 5 minucie. Fixy z forum i uruchamianie sharpa przed grą ponownie nic nie daje na to wychodzi

Opublikowano

Jest poradnik co trzeba zrobić :D
Musisz usunąć APPDATA całe i usunąć config w folderze League Sharp i robić od nowa wszystko mi zadzialało :) 

Info mam stąd 

Q: Why do I get "Auth Failed" or Bugsplats?

A: Make sure you're logged in with your Nulled.IO Credentials into the loader, and that the HiJacker is running. If that doesn't work, delete your config.xml and AppData and start fresh.

Opublikowano

To akurat robiłem wcześniej i nie pomagało. Wyłączyłem tracker, activator i dopiero teraz śmiga tylko teraz mam problem z rozłączającym się netem w grze co niezmiernie w*****a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...