Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję YouTuberów i Budowniczych na serwer PvP

g1l2o3n4o5j6a7d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O serwerze

Serwer PvP Games PL to zupełnie nowa konwencja serwera PvP.

Wyróżnia nas to, że każda mapa PvP to unikatowy tryb gry. Nie spotkasz u nas standardwych SkyWarsów, CTFa, Levels PvP itd. W każdej grze zaskoczy Cię nowy sposób rozgrywki, zadania i przedmioty, a wszystko jest tak logiczne w konfiguracji, że każdy może stworzyć swój tryb gry, który być może okaże się Minecraftowym hitem!

Pełna prezentacja serwera.

I tu zaczyna się problem...

Na serwerze mamy jak na razie tylko 9 map PvP (nie wszystkie autorskie). Graczom powoli zaczyna się nudzić ta monotonia i proszą o więcej, ale nasza ekipa nie wyrabia już z budowaniem. Potrzebujemy doświadczonych i kreatywnych budowniczych do stworzenia ciekawych mapek PvP i zaplanowania rozgrywki na nich (trybu gry). Kolejnym problemem jest reklama serwera. Mamy kilka reklam na YouTube, które zachęciły do nas już wielu stałych graczy, ale żeby gra na serwerze była optymalna potrzebujemy ich o wiele więcej. Potrzebujemy YouTuberów +50 subskrybcji do nagrania reklamy serwer/serii z serwera.

Poszukujemy

• Budowniczy [2/10]
  • YouTuber [Jak najwięcej]

Oferujemy

• Rangę adekwatną do zajmowanej funkcji.
  • Maksymalne ulepszenia wszystkich broni na serwerze.
  • Możliwość stworzenia własnego trybu gry, w który będzie grać wiele osób. [budowniczy]
  • Reklama kanału na chacie serwera [YouTuber]

Przy składaniu podania na YouTubera, należy podać link do kanału.

Przy składaniu podania na Budowniczego, należy wysłać screeny swoich popisowych prac.

Opublikowano

Zgłaszam się na Budowniczego.

Ogarniam World Edit i jak się zabiore do budowania zbuduje fajnego cośka xD

Kontakt skype: maciekgplay  

Mam 10 lat. Przy YouTuber nie mam szans (52 suby)

@Edit

Nie zbudowałem jakiś prac bo nie miałem powodu. Jednak moge zbudować jedną arenkę jeśli chcesz

Opublikowano

Mogę zrobić reklamę ale odpłatnie chyba że za rangę administratorską i jeżeli jest ogarniająca ekipa.

Mam prawie 2k subskrybcji ;)

Opublikowano

Zgłaszam się na budowniczego. Ogarniam różne pluginy typu WE,WG, - jak i takie bardziej podstawowe; pex i essentials, authme, tchest itd...

Nie mam zbudowanych prac (bo te mapy przeważnie usuwam gdyż potem nie mogę znaleźć np. mojego światu w MC, a nazwy nie chce mi się zmieniać :D)- również nie miałem powodu, bo aby zauważyć, że ktoś się stara na budowniczego musisz patrzeć na podanie a nie jedynie na budowle.:). Nawet jeżeli ktoś miałby ci wybudować przeciętną mapę - to tu się nie liczy jej wygląd - tylko rozrywka :)., Ale możesz mi zaufać... Mogę zbudować jakąś arenkę(arenki), spawn, sklep itd... ;)

Nie oczekuję na rangę typu "Moderator, Admin" itd, tylko, aby pomóc w budowie i rozwoju serwera - to dla mnie frajda.

Skype? Niestety nie podam, bo mam win 8.1 i microsoft mi zrobił trolla, że nie mogę się zalogować na skype z powodu jakiegoś błędu. I nie wymyślać mi tu "ooo nie poda skype bo się boi głosu ooo" - nie wcale tak nie jest. Mam taki błąd i nic nie zrobię - no trudno... ;)

//

Opublikowano

@xavierxcreper Cieszymy się twoim zainteresowaniem... Bez wynagrodzenia Cię nie zostawimy bo mamy swoje zasady ;), a co do mapy napiszę do ciebię na pw.

P.S Polecam Windows 10, jest za darmo dla użytkowników 8 i 7 i jest znacznie lepszy :D

Opublikowano

@MaciekGplay dziękujemy za współpracę i totalne rozpierdolenie całej naszej pracy... Mamy nadzieję że świetnie się bawiłeś poznając tajniki TNT i eksperymentując z WorldEditem. Życzymy ci powodzenia na serwerach Sv+Frakcje gdzie twoi 10letni rówieśnicy z pewnością reprezentują podobny poziom co ty i od razu załapią twoje poczucie humoru...

Pozdrawia zespół serwera PvP Games PL oraz sieci Platforma MC.

P.S Pamiątka która mam nadzieję zawsze będzie ci przypominać by nie zabierać się do poważnych projektów.

2015-07-20_22.39.56-20150720_232457.jpg?

Opublikowano

A ja mam nadzieje że naprawicie world edita. I "undo" bo bug undo to spowodował.

Również dziękuje za współprace i macie w zapasie jeszcze jedną stacje :)

Opublikowano

Tak to jest jak się przyjmuje 10-latkow do teamu, myśl troche.

Opublikowano

A ja mam nadzieje że naprawicie world edita. I "undo" bo bug undo to spowodował.

Również dziękuje za współprace i macie w zapasie jeszcze jedną stacje :)

WE jest sprawne.... przyznaj się że odpaliles TNT bo samo postawienie bloku nic nie robi ;) Odnośnie drugiej "zapasowej" stacji to ta też przez cb została zdemolowana, i jako sieć żądamy jakiejś rekompensaty za straty poczynione przez cb i twojego kolegę, poprze nie zastosowanie się do zlecenia.

Opublikowano

@POLSKI8 napisałem pw.

@MaciekGplay dodałem na skype.

@Latkus z tego co widziałem,twoj kanał jest poświęcony CS:GO. Wątpię żeby twoich widzów zainteresowała reklama serwera Minecraft...

Nagrywałem dużo z mc ;)

Niedługo wracam z seriami z minigames więc warto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...