Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iskrzący się znaczek GM'a

#SQN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybyś Mi kolego pomógł, zrobić żeby cała postać Tylko " GM "  się tak iskrzyła to dałbym limit, ale leci lajk :)

Opublikowano

Gdybyś Mi kolego pomógł, zrobić żeby cała postać Tylko " GM "  się tak iskrzyła to dałbym limit, ale leci lajk :)

No możesz zwiększyć ilość, wielkość etc. tych iskier w pliku gm.mse albo nałożyć ten efekt oddzielnie i dowolnie go sobie dopasować. Pokombinuj a bankowo sobie poradzisz.

­

Opublikowano

weź efekt jakichś zbroi i daj nazwę gm.mse

Opublikowano

weź efekt jakichś zbroi i daj nazwę gm.mse

Najlepiej w moim pliku zwyczajnie przenieść te iskry niżej na postać, powielić i gotowe  ^_^

Ale zostawiłbym tak jak jest teraz, bo gdy zwiększymy ich ilość będzie troche zbyt najebane + jak chcesz jeszcze biegać w itemsach +9 będziesz się świecił jak psu jajca.  xD

­

Opublikowano

Aj kacper kacper. Takich rzeczy jest setki, i robi się to w max minute. Nie wierze ,że osoba wyżej pyta się jak zrobić iskrzenie całego gma. Takie wstawki teraz są bezużyteczne, ale niech będzie.

sygna.png

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć który pliczek rozpakować i gdzie to wrzucić?

locale/pl/effect 

­

Opublikowano

­

23igfmu.jpg

DL: 

http://www80.zippyshare.com/v/t7hE3rAK/file.html

SKAN:

https://www.virustotal.com/en/file/067786ad009983591f4d7a34df6f9546181bd6a59b76dad9fea36601c2fffeea/analysis/1437074508/ 

WYGLĄD W GRZE:

140f78g.jpg

(TAKIE RZECZY TO KAŻDY W 2008 UMIAŁ ZROBIĆ, ŻALOSNE....        Ta, ta ja wiem, nie spinajcie dupeczki cebulaki)

i wcale nie miałeś powodu wstawiać screna z ekwipunkiem, gdzie wartość yang przekracza 2,147 mld yang  :rolleyes:

­

Opublikowano

i wcale nie miałeś powodu wstawiać screna z ekwipunkiem, gdzie wartość yang przekracza 2,147 mld yang  :rolleyes:

­

No jak dla ciebie limit yang to coś wielkiego to fajnie masz na chacie...

Logika mpcforum, nawet do jebane** screena z pierdolo*** znaczkiem GM'a ktoś sie musi przyje***.   -.-

­

Opublikowano

No jak dla ciebie limit yang to coś wielkiego to fajnie masz na chacie...

Logika mpcforum, nawet do jebane** screena z pierdolo*** znaczkiem GM'a ktoś sie musi przyje***.  ^_^

­

na chacie. hah . Ziomek nie sraj żarem. Prawda jest taka, że jak byś dodał to po stronie src to spoko, a Ty dodajesz

taki śmieszny bzdet xD

­

Opublikowano

na chacie. hah . Ziomek nie sraj żarem. Prawda jest taka, że jak byś dodał to po stronie src to spoko, a Ty dodajesz

taki śmieszny bzdet xD

­

No to po co sie wypowiadasz?

Napisałem przecież [MINI RELEASE]

Wam się już w głowach popierdoliło od tego src chyba, żeby nawet efekt jakiegoś tam znaczka robić po stronie src... prosze cię

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna modyfikacja, jak nazywa się ten hud?

Chodzi ci o ten pomarańczowy interface? Sam go skleiłem kiedyś tam, nic w nim ciekawego nie ma, pare rzeczy jedynie przekolorowane/wypukłe  ^_^

­

Opublikowano

Wszyscy spinacie do niego piz**e, a wasze wrzutki są jeszcze gorsze bo skopiowane z innego forum.. Więc ziomki luuuzujcie, on chociaż to sam robił i poświęcił te 60sekund, aby edytować plik.mse.

Nawet spoko to wygląda.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Chodzi ci o ten pomarańczowy interface? Sam go skleiłem kiedyś tam, nic w nim ciekawego nie ma, pare rzeczy jedynie przekolorowane/wypukłe  ^_^

­

On jest bardzo ladny :p

Czy moglbys go wstawic na forum albo wyslac mi na pw jezeli chcesz?

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...