Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator, Moderator Forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Mnie

Nazywam się Grzegorz mam 19 lat. Interesuję się forami, blogami, stronami interentowymi.

Pomagam przy tworzeniu jak i pilnowaniu For interentowych, stron.

Oferuję :

- Pomoc przy forum

- Zabezpieczenie Forum

- Opiekę nad forum (oraz osobami które współpracują)

- Instalację - Edycję stylów pod silniki (IPB oraz MyBB)

- Stały kontakt - Telefon, Steam, GG, Poczta

- instalacją modyfikacji - edycja

- Gwarantuję pełne zabezpieczenie forum bez obaw o włamania.

Moje Doświadczenie :

Zamknięte Projekty :

DivineWorld - Technik Forum , GA

Glador - Technik Forum

Kontakt :

Gadu-Gadu - 39606006

PW

Opublikowano

Nie polecam, znam go trochę czasu i szczerze powiem że nic nie potrafi, każdy jego 'projekt' padał szybciej niż powstał + podanie napisane byle jak na szybkiego. 

Po samej ilości projektach widać że mało ogarnięty. Więc niczym nie zabłysnął, jest wiele lepszych na to stanowisko. ­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie polecam oraz odradzam współpracy z tą osobą.

Znam trochę czasu Grzesia/Szczepana i każdy kto również cię zna wiedział jaki jesteś i co robiłeś na Divine. Forum oraz serwer DarkaSince wykorzystywałeś do reklam swojego serwera, po czym zostałeś wyrzucony. Poza tym, masa przekrętów, kłamstwa oraz wisienka na torcie - podawanie passów do konta GM'a dla swojego kolegi, który wykorzystywał je aby wymuszać eq i dla każdego, kto się stawiał banował wszystkie konta. Cóż za odpowiedzialność! Mam wymieniać dalej?

Zresztą twoja kultura do użytkowników/graczy oraz ich traktowanie jest śmieszne. A uwierz, że to jest podstawa na stanowisku Moderatora lub czegoś wyższego. 

Taki z ciebie Technik? A jak ci atakowali forum (które padło po włamie, bo byłeś bezradny), to pisałeś tematy z przeprosinami oraz prosiłeś, aby przestali bo masz dość ciągłego odświeżania strony.

Od kiedy ty byłeś na serwerze GA? Byłeś zwykłym GM, który ciągle chwalił się że dostanie prawa GA, a skończyło się na tym że serwer padł. 

Nawet modyfikacje do clienta serwera, wstawiał zwykły gracz, a ty nie robiłeś nic prócz dawaniem banów za nic - sam to nagrywałeś na yt. 

Jak to pisałeś? "Pozdro 600", także pozdro.  xD

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...