Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF4 czy BF Hardline?

ufos15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

1.Czy warto kupić battlefield hardline na PC czy zostać przy bf4 i dokupić premium?

2..Moglibyście uzasadnić czemu, lepiej zainwestować w daną rzecz?

3.Czy przybędzie graczy na bf hardline na PC?

Oraz ostatnie pytanie.

4.Jak myślicie czy Battlefront 3 wypali? Czy będzie tak samo jak z bf hardline, że mało graczy na PC? 

Pozdrawiam!

Opublikowano

1. Na twoim miejscu bym inwestował w Hardline przy czym jak masz zwykła 4 to kup jednak Hardline.

2. Ponieważ 4 masz. Hardline ma więcej: trybów, camo, dodatków do broni ( lufa magazynek itp. ).

3. Przybędzie :)
4. Nie jest mało graczy na pc :) Może Ci się tak tylko zdaje.­

1RkW7od.png

Opublikowano

Czy masz zamiar kupić grę na PC? Bo jeśli PC to odpuść sobie Hardline. Serwery tam wieją pustkami, tą grą generalnie studio, które ją robiło, strzeliło sobie w obie stopy. Pakiet premium, który się tam znajduje, ma znikomej jakości dodatki, nie ma w tej grze niczego co by się opłacało wziąć. Generalnie lepiej zainwestować w BF4+Premium. Tam ciagle sporo osób gra.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Hardline na PC nie ma przyszłości, ogólnie za droga i za mało rzeczy, które pozwoliłyby nazwać ją battlefieldem. Hardline ma mało broni, mało dodatków i nie polecam. Kup premke do bf4, masę zadań, nawet te widmo

Opublikowano

Dołącze sie do pytania , tylko ze ja posiadam ps4 i nie mam żadnego bfa, i pytanko lepiej kupić bf4 + 5 dodatków czy bf Hardline bez dodatku i czy w 4 można coś jeszcze osiągnąć chodzi o max rank , grywalność itp pozdro.

Opublikowano

Czy masz zamiar kupić grę na PC? Bo jeśli PC to odpuść sobie Hardline. Serwery tam wieją pustkami, tą grą generalnie studio, które ją robiło, strzeliło sobie w obie stopy. Pakiet premium, który się tam znajduje, ma znikomej jakości dodatki, nie ma w tej grze niczego co by się opłacało wziąć. Generalnie lepiej zainwestować w BF4+Premium. Tam ciagle sporo osób gra.

Hardline na PC nie ma przyszłości, ogólnie za droga i za mało rzeczy, które pozwoliłyby nazwać ją battlefieldem. Hardline ma mało broni, mało dodatków i nie polecam. Kup premke do bf4, masę zadań, nawet te widmo

Jako można by powiedzieć "weteran" serii battlefield przyznaję rację kolegom wyżej.

Jeśli masz BF4 - dokup premium. Zabawa jest przednia.

Z tym że Hardline ma swój jednen wielki plus - jest bardzo dynamiczną grą. Dużo się dzieje w bardzo krótkim czasie, czujesz że jesteś w centrum wydarzeń cały czas. Oczywiście minusem tu jest masa bugów i denerwujących rzeczy które koledzy już opisali.

Hardline jest niczym pierwsza wersja assassins creed unity - lepiej nie dotykać i pozbyć się jak najszybciej a rączki umyć.  

(jestem fanem AC jednak Unity to gra składająca się w większości z bugów i niedopracowanych rzeczy)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Premium do BF4 jest o wiele lepszym rozwiązaniem grałem w Hardline na konsoli u kumpla i moim zdaniem jest taki jakiś nijaki w porównaniu do BF4

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...