Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop Skinów

Emas1878

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań i byłbym wdzięczny gdyby ktoś rozwiał moje wątpliwości.

Czy skiny można dropić tylko przy lvlowaniu czy podobnie jak skrzynki podczas zwykłego dropu po grze? Czy Dragon Lore może oczywiście hipotetycznie wylecieć każdemu jako losowy skin czy tylko tym co mają operacje? Czy takie skiny jak np. AWP Sun of Leo z kolekcji Bogowie i Potwory nadal mogą wydropić jako losowy skin?

Opublikowano

DLore nie dropnie, chyba, że masz operację, ale tylko przy awansie (exp), te kolorwie, jak Sun of Messi lecą tylko wtedy, gdy masz operację (tak mi się wydaję). 

­

Opublikowano

Nowe kolekcje dropią na mapach z operacji, nie trzeba jej mieć raczej. Ona zwiększa drop + exp (tak mi się zdaje). Dragon Lore może dropnąć tylko przy levelowaniu + na mapie Cobblestone.

Opublikowano

Nowe kolekcje dropią na mapach z operacji, nie trzeba jej mieć raczej. Ona zwiększa drop + exp (tak mi się zdaje). Dragon Lore może dropnąć tylko przy levelowaniu + na mapie Cobblestone.

Co Ty pieprzysz ? Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nowe kolekcje dropią tylko z operacja, a Dragon Lore może dropnąc na każdej mapie podczas lv up.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Może z operacją "źle napisałem", ale Dragon Lore dropisz na Cobblu i przy levelowaniu :)

Opublikowano

Może z operacją "źle napisałem", ale Dragon Lore dropisz na Cobblu i przy levelowaniu :)

Nie musi być na cobblu.. Na każdej mapie dropi.. Na google wpisz bloodhound dragon lore drop wejdź w grafikę i zobacz :>

wjub1h.jpg

Opublikowano

Umiesz czytać kolego? Piszę: przy LEVELOWANIU! i na Cobblu...

Opublikowano

W każdym razie skin tylko przy lvlowaniu? Tak btw. właśnie skończyłem gre jakiś farciarz trafił M4A1-S Hot-Rod ;d przytulił 160 ojro.

Opublikowano

Przy levelowaniu + dropy z kolekcji map na mapach oczywiście.

Opublikowano

No to ja nie mam po prostu szczęścia w takim razie. Myślałem nad kupnem operacji ale skoro odnośnie przedłużania to jest tylko gdybanie a obecnie gram po 3h dziennie więc najbardziej będzie mi się opłacać kupić ją gdy już będzie promocja. Skrzynki lecą na łeb na szyje także jeżeli nie przedłużą operacji to raczej by mi się nie zwróciła. btw. jest jakiś okres co ile wydają operacje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...