Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka podkładka.

Krias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jaka podkładka pod myszkę do CS-a tak aby nie była zbyt droga , chodzi mi raczej o jakąś tanią i dużą.

Opublikowano

Poszukaj jakiś szmacianek na allegro, każda jest dobra.

Opublikowano

Na tej podkładce A4 Tech dobrze się w cs-a gra?

Tak

Najlepszym wyborem będzie Podkładka A4tech XGame X7 (są różne rozmiary) lub SS qck/qck+

Obie są super, aczkolwiek nie widzę między nimi różnicy w grze, a jednak a4tech jest tańsza.

Opublikowano

Osobiście mam A4Techa 40 na 45cm i powiem tak:

Jest tania

Jest w chuuuj duża

Jest wygodna

A teraz minusy;

strasznie wolno sie odgina po wyjęciu z pudełka, tak aby była prosta.

po miesiącu korzystania wyłażą mi z niej takie nitki.

to tyle;d

73685633822473628956.png

Opublikowano

Bardzo polecam qck+ :D Tania i dobra, do kupienia w eurortvagd chociażby. Ja dałem za nią 32zł :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

sprawdz czy w miescie nie masz w jakims komputerowym u mnie mozna dostac za 18zl jest szerokosc 440mm chyba a dlugosci nie pamietam cos chyba kolo 360mm

Opublikowano

Ja mam podlkadke pro gaming niebieska polecam, a rzadko komu cos polecam wiec nie kupuj tych gowien u gory. Podkladka duza szeroka ale nie bardzo ze na cale biurko xD Tam gdzie ja polozysz tam lezy nic sie nie przesuwa nie bedzie przeszkadzac.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Osobiście polecam SteelSeries QcK. Niezbyt droga i dobra do CS:GO. Chyba w Saturnie widziałem, ale pewien nie jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...