Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek nie wydając kasy?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czy mając konto premium można dropnąć jakiś item który będzie dało się sprzedać ew. skąd takie itemy zlocić.

Opublikowano

Premium mogą czapki dropić,ale żadko więc wiesz ;v

Jak liczysz na swoje szczęście i chcesz free ity do zapraszam na scrap.tf/raffles lub tf2r.com

Wczoraj wymieniałem się na scrap.tf wszystko ładnie poszło ale za 2 razem steam zablokował mi wymianę na tydzień, da się coś z tym zrobic?

Deus vult

Opublikowano

Wczoraj wymieniałem się na scrap.tf wszystko ładnie poszło ale za 2 razem steam zablokował mi wymianę na tydzień, da się coś z tym zrobic?

Poczekać tydzień d;

@topic

Itemów jako tako "złocić" się nie da, gdyż po prostu nie da się ich sprzedać na rynku (w większości). Można niby próbować sprzedawać na allegro, ebay itp. ale szansa na to że ktoś to kupi, jest znikoma. By zarobić na tej grze, to po prostu zamień jak najwięcej broni w metal (taka waluta podczas trade'u), trade'uj się by wyjść na +, potem metal na klucze a klucze sprzedajesz ;)

893961446222509646083.png

Opublikowano

Poczekać tydzień d;

@topic

Itemów jako tako "złocić" się nie da, gdyż po prostu nie da się ich sprzedać na rynku (w większości). Można niby próbować sprzedawać na allegro, ebay itp. ale szansa na to że ktoś to kupi, jest znikoma. By zarobić na tej grze, to po prostu zamień jak najwięcej broni w metal (taka waluta podczas trade'u), trade'uj się by wyjść na +, potem metal na klucze a klucze sprzedajesz ;)

Tydzień minął a tu dalej nie mogę wymieniać. 

Deus vult

Opublikowano

Polecam nową stronkę coś w stylu CSGOJackpot.com, tylko że na temacie gry Team Fortress 2 ! :v
Link: Sweetstakes.tf

Jest jeszcze zarobek: "Craft Hat For 1 Ref Each!!" :P

Pozdrawiam.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...