Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW3] Problem z instalcja

Zuleer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobie dzisiaj coda mw3. Spoko zarzuciłem instalcje cd-key podałem i pojawia się problem ponieważ steam napraczywie nie instaluję z płyty tylko pobiera. Ale ok po paru próbach w końcu ruszyło z płyty , zmieniłem już na dvd2 skończyło instalację ale kazało jeszcze raz wrzucić dvd1 , myślę ok wrzucę , wrzuciłem a tu co ? Instalacja zaczeła się od nowa , mówię no ok poczekam , poczekałem w końcu zainstalowany , cieszę się że w końcu pogram , wszystko w bibliotece ikony na pulpicie są , mówię dobra pora zagrać a tu co ? Steam zaczyna mi pobierać 14gb na MW3 MP , wie ktoś jak to kur******************************* zrobić bo już nie wytrzymuję , próbowałem wszystkie i i nic nie pomaga..

Opublikowano

MW3 już nie wspiera płyty nie zainstalujesz z niej.Próbowałem osobiście przeróżnymi sposobami jedyna możliwa droga to pobranie 14GB ze steam.Jeśli ruszyło ci z płyty to miałeś wielkie szczęście ale jeśli się buguje odinstaluj i pobierz ze Steam

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...