Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zacinaniem się gry, spadek fps, trzeszczenie dziwieku.

zamyslak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem od 2 tygodni z cs go. Otóż od jakiegos czasu po 30minutach lub godzinie mniej wiecej, cs zaczyna sie ciac strasznie, fps spadaja czasem do 20, dzwiek trzeszczy,harczy.. Lagi stopniowo sie zwiekszaja, po jakis 3minutach od rozpoczecia, ledwo sie ruszac moge. Pomocy.. Cos dziwnego, co zauwazylem.. Ten problem występuje tylko podczas grania meczow turniejowych... Nie wiem dlaczego.

Komputer wyczyszczony, po formacie, rejestr czysy, bez wirusów. Temperatury ok, maksymalne 55stopni, sterowniki aktualizowane. Po zainstalowaniu gry na laptopie jest to samo, tylko ze na laptopie fps sa dobre 70-90, ping też maks 90. A po godiznie gry na turniejowych zaczyna sie zacinanie.. Pomocy!!!!
cfg kompa: karta radeon 1gb, procesor intel cerelon 2,7ghzz, ram 4gb.
cfg lapka: karta radeon 2gb, procesor intel1.7ghz, ram 8gb.
POMOCY!!!!!!

Opublikowano

Podpinam się do tematu, bo mam to samo tylko w innych grach, a może problem mamy ten sam. Włączę np NFS'a jakiegoś na początku ok, a po 30 min zaczyna się zacinanie dźwięku i lagi.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...