Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIKE Mercurial Victory IV TF - Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sobie kupić NIKE Mercurial Victory IV TF. Na W-F, czasami tam piłke itp. Ale teraz takie pytanie. Czy jeśli bedę tymi butowami czasami po dworze chodził lub grał w piłkę na trawie/beton, to czy się zniszczą(podeszwa) bo chciałbym je używać czasami do chodzenia a wiadomo czasami biegam, albo pokopie sobie na betonie więc nie wiem czy się nei zniszczy podeszwa. Daje Like

P.S: to są niebiesko-zielone, zielona podeszwa tak jbc.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Podeszwa się nie niszczy.

Głównie górna strona i boki po pewnym czasie od kopania.

Mi po roku gry zrobiły się małe obtarcia z którymi nie da się już nic zrobić. W tych miejscach też but stracił już swój kolor.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zależy ile będziesz grał na tym betonie. Ja jak grałem codziennie to podeszwa starła się o jakąś 1/3. Sama podeszwa jest wytrzymała, a dodatkowo według mnie jest to najładniejszy model mercuriali(mam niebieskie z różowym napisem nike) i w sumie chętnie kupiłbym takie same, bo moje są już zniszczone.

Opublikowano

Mam jedną pare mercurialów od 3 lat, używam je do każdego sportu i trzymają sie min. na betonie troche porysowane i brudne ale dalej same grają  B)  B)

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...