Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS World Offline - plik nfsw.exe

Cziter090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem ten sam problem, ale sobie poradziłem:

W menu start wpisz uruchom, potem wpisz %programdata%, masz tam folder Electronic Arts, potem Need for Speed World, potem Data. Tam znajduje się plik nfsw.exe :)

Opublikowano

Cziter090, U mnie w folderze Electronic Arts znajduje się folder EA Core (pusty) i folder Need for Speed World, w nim znajduje się folder data, a w nim nfsw.exe.

Skoro nie masz folderu Need for Speed World, to niestety nie wiem jak Ci pomóc. :/

https://www.youtube.com/watch?v=vXvLGvIith8

Może filmik Ci pomoże, od 7:20 gość zaczyna mówić o nfsw.exe

Opublikowano

Kolega nie ma folderu data najprawdopodobniej dlatego, bo dopiero co zainstalował grę, przez co niestety już nie da się pobrać plików gry. Poproś kogoś, kto ma ten folder aby Ci go zuploadował.

Opublikowano

Spróbuj wejść w:

C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\Data

Wyżej zaznaczony folder 'ProgramData' standardowo jest ukryty i trzeba wejść w start, a następnie w tym dolnym polu (tzw. wyszukiwarce) wpisać "Opcje folderów". Jak już przejdziesz na wyżej wymienioną opcje, to przejdź w zakładkę "Widok" i poszukaj tego tam;

3560898200_1437164738.jpg

Opublikowano

@sejmo no wlasnie on ma tam trzy foldery a ja tylko dwa...
@
krAdeN w nfsw grałem smiało przed zamknięciami serwerów
@
Mistrzu. mam wszystko zaznaczone tak jak na obrazku nadal kicha

No nic, poszukam na necie plików nfsw, bo inaczej chyba nie da rady. Dziękuję wszystkim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...