Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Volvo

WrednyKapucyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem jest prosty, mimo, że się loguje na steama, mam dostęp do konta, mogę grać w csa itd. to nie mogę edytować profilu, bo muszę się zalogować, rynek mam w dolarach (pomijając fakt, że mam na steamie 7€, którego nie mogę właśnie wykorzystać, mimo nadal mam rynek w dolarach) oraz na niego też muszę się zalogować, mimo że jestem zalogowany, itd. Gdy jednak kliknę "zaloguj się" wpiszę swoje dane, to i tak przekieruje mnie do tego samego okna logowania, tylko bez moich danych, wpisanie kilka razy pod rząd również nie działa. Reinstalacja steama też nie działa oraz ponowne uruchomienie. Jakieś sugestie?

Opublikowano

Spróbuj przez przeglądarke, jak nie będzie działać to za pomocy innej przeglądarki lub telefonu.

Opublikowano

Przeglądarka oraz telefon odpadają, tu i tu też nie chcę mnie zalogować. Używając aplikacji steam na telefonie normalnie loguje mnie, a przecież nie kupie na nim czegoś na rynku, na czym najbardziej mi zależy.

Opublikowano

Widzę, że ludzie tak bardzo są tu pomocni, że rozwiązania wręcz wpierdalają mi się do domu drzwiami i oknami. Znajdę pomoc gdzie indziej można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...