Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać?

cziki123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do was czy warto zagrać w Hots?

Gram w róznego typu gry MMO ale czy warto zajrzeć i zapoznać się z Hots?

Opublikowano

Czy warto to sam musisz zdecydowac, wiedz ze hots rozni sie od np. lola albo doty, nie ma tu itemkow, a gra jest bardziej nastawiona na teamplay i wykonywanie celow mapy niz na bezsensowny push.

Wazna jest tu wspolpraca, bez zgranej druzyny ktora lata po calej mapie masz przegrana w kieszeni, gra jest warta polecenia i jesli odpowiadaly ci inne moby to mozesz spokojnie sprobowac.

Opublikowano

Jeżeli nawet nie grałeś w MOBY to polecam hotsika, idealna gierka na wakacje, nie za dużo wymaga.

Gra jest stosunkowo prosta, mechanicznie nie jest wymagająca, jednak ofc - easy to play, hard to master. 

Opublikowano

Jeżeli nawet nie grałeś w MOBY to polecam hotsika, idealna gierka na wakacje, nie za dużo wymaga.

Gra jest stosunkowo prosta, mechanicznie nie jest wymagająca, jednak ofc - easy to play, hard to master. 

Hard to master ? Co tam niby trzeba masterować ?

2a0c2mq.png

Opublikowano

Hard to master ? Co tam niby trzeba masterować ?

Wierz mi, że trzeba. Na pierwszy rzut oka wydaje się banalnie prosta, ale przy głębszym poznaniu okazuje się, że żeby wbić rank 1 trzeba znać tę grę perfekrcyjnie. Decision making, positioning, strategie - to wszystko musisz opanować. Od siebie mogę dodać, że jeżeli jesteś nowy w grach typu MOBA - zacznij od HOTSA, gdyż warto, przynajmniej masz pewność, że gra będzie działać i działać, w końcu to Blizzard :)

Opublikowano

Popieram cię kolego wyżej...

Wszedłem w tą grę choć nie byłem przekonany, nie mogę wyjść, paliłem 2 paczki dziennie papierosów, teraz pale paczke... ta gra jest niesamowita i sam to powiedziałeś...

Blizard od niego powstała moba dzięki warcraft (modyfikacji) i powrót do korzeni ale w jakim stylu!!!

NIE oceniajcie gry, pobierzcie zagrajcie a nie pożałujecie!

Opublikowano

Gra jest za darmo. Nie masz nic do stracenia, po prostu ściągnij i się sam przekonaj czy warto, zamiast pytać o takie rzeczy.

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Zmieniam zdanie :D

Gram w to jak skończony .... i mam super rang, gra jest zbyt prosta jak na ten czas i zbyt droga :) polityka blizarda... mam nadzieje że to naprawią wtedy wrócę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...