Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Inne] Assassin

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<==========================

<==========================

Witam,

Od paru dni zacząłem tworzyć całkowicie nowy serwer z całkowicie nowym trybem wzorującym się na jednym z moich serwerów, który działał 2 lata temu.
Tak wyglądał stary serwer (Nie wszystko na tym filmie jest pokazane):

Wygląda fajnie, lecz z pewnością będzie jeszcze lepiej:

- rozbudowany rozwój postaci

- estetyka

- sklep

- bonusy

I jeszcze więcej moich rozwiązań.

Serwer z pewnością wystartuje tak jak każdy mój serwer, macie nawet gwarancje a co do prezentacji to nie lubię wyjawiać szczególnie szczegółów a prezentacja wygląda jak wygląda, gdyż nie chciało mi się zbytnio nad tym poświęcać czasu.

IP Serwera: Assasin.iq.pl <---- Będzie można wejść przy starcie 2015-08-14 00:00.

Opublikowano

To ma być prezentacja? Nic konkretnego nam nie powiedziałeś. Parę frazesów i zero konkretów. Oczekiwałbym jakichś informacji które faktycznie dadzą pojęcie jak ten serwer będzie wyglądał.

images.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Lubię czekać do ostatniej chwili z pokazaniem serwera i jego możliwości :)

Nie długo chce zrobić otwarte beta-testy, na razie pokażę wam portal jak wygląda i powinien on was zmotywować do gry.

portal.jpg

Opublikowano

Marsonix od pvpiq?

Owszem :)

Chętnie zdradziłbym wam jeszcze więcej informacji na temat serwera, ale tego nie zrobię, tutaj macie kolejnego drobnego ss'a, na którym możecie się domyślać co będzie na serwerze :)

assassin.jpg

Opublikowano

Nie długo mam w planach otworzyć otwarte beta-testy serwera, bo na dzień dzisiejszy są jedynie zamknięte :)

Opublikowano

Coś mi świta na nazwa. 2 lata temu nie miałeś właśnie tego serwera z enchantami nawet sharpness X?

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Coś mi świta na nazwa. 2 lata temu nie miałeś właśnie tego serwera z enchantami nawet sharpness X?

Też miałem taki serwer i gracze nazywali go "wobex" :)

Teraz zrobił się z tego RPG i tworzę kolejne serwery.

Tak wygląda dzisiejszy mój RPG ( Pvp.iq.pl ):

A tak stary wobex, pewnie Ci o ten chodziło:

Potem jeszcze miałem inne mapy, lepsze, ale w końcu zebrałem się i zrobiłem RPG i nie dawno zamknąłem dwa moje serwery, bo stwierdziłem, że są niedokończone i już prawie skończyłem tworzyć tego Assasin'a.

Opublikowano

Pvp.iq to wiem co to za serwer bo na nim grałem* a co do tego Wobexa to nie było to ;) Tamta nazwa chyba była AssassinCraft nawet o dziwo spawn tego serwera pamiętam :D

NPPr

Opublikowano

Pvp.iq to wiem co to za serwer bo na nim grałem* a co do tego Wobexa to nie było to ;) Tamta nazwa chyba była AssassinCraft nawet o dziwo spawn tego serwera pamiętam :D

Też takie IP było jak na razie wszystkim się podoba serwer, chcę trochę fabuły też dodać na ten serwer, trochę Rzymskiej i mitologicznej atmosfery :)

Mam w planach też parę dungeon'ów zrobić i walczę o to, aby mi się głównie ten serwer podobał, bo jeśli zrobię serwer, mi się będzie podobać i sam będę na nim grać to dla mnie to jest sukces.

Opublikowano

Też takie IP było jak na razie wszystkim się podoba serwer, chcę trochę fabuły też dodać na ten serwer, trochę Rzymskiej i mitologicznej atmosfery :)

Mam w planach też parę dungeon'ów zrobić i walczę o to, aby mi się głównie ten serwer podobał, bo jeśli zrobię serwer, mi się będzie podobać i sam będę na nim grać to dla mnie to jest sukces.

Tak serwer się podoba, tylko ja za bardzo nie przepadam za PVP ponieważ na serwerach mam 300 pingu i czasem nic nie wchodzi, w dodatku jak jest kilkadziesiąt graczy to ło luju paranoja. Ale nie będę tego serwera skreślał tylko przez moje kochane CDMA ( którego się pozbędę po skończeniu umowy ;) )

Oczywiście wejdę na serwer i zobaczę.

Widzimy się na serwerze _SiZE_

NPPr

Opublikowano

@ref

Tutaj macie konkurs i mały pokaz serwera w postaci filmiku:

To dopiero początek, mam zamiar jeszcze bardziej to rozbudować fabularnie i nie tylko, to ma być coś ! :)

Opublikowano

Są już wyniki konkursu, do którego można było się dostać do beta-testów w dodatku jest tam częściowo pokazany serwer :)

W piątek o godzinie 00:00:00 oczywiście start serwera.

Opublikowano

Jeszcze 2 godzinki do startu serwera, poprawiam drobne błędy, jeszcze zaraz przypominam, że serwer startuje o godzinie 00:00:00 ! :)

Opublikowano

Serwer wystartował a na serwerze prawie nikt nie gra..

Zrobiłem profesjonalny serwer, męczyłem się nad konfiguracją i zaprogramowaniem gry, nad każdym szczegółem, a zyskałem cziterów, patologie, dzieci obrażające innych graczy i wywołujące spam.

Tyle, mimo wszystko będę kończyć ten projekt chociażby dla siebie, bo sam z chęcią gram na swoim serwerze.

Kierowałem się zawsze tworzeniem tego, na czym ja będę grać, serwer stworzyłem pod siebie i spełniający mniej więcej swoje wymagania, nie robię serwerów pod graczy.

Teraz mam w planach popracować nad dungeon'ami oraz skill'ami, mam nadzieję, że w przyszłości liczba graczy na tym serwerze powiększy się dziesięciokrotnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...