Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dropem na serwerze Survival + Frakcje - zadawanie dmg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA mam problem, mam swój serwer minecraft survival+frakcje ( drop ze stone ) i gdy kopie kamien i np mam 5 level i wbije 6 to cos mnie bije i tak co level gdy wbije to cos mi dmg zadaje POMOCY!!!

Opublikowano

Podaj listę pluginów i skrypty (o ile je masz) bo bez tego ciężko będzie jakkolwiek pomóc. Jeżeli masz skrypt na drop to sprawdź czy w jego budowie nie ma nic na temat zadawania obrażeń. 

Opublikowano

wordedit ,nocheatplus, rlb mcore payinitemsforguild supercensor antibotultra vault permissionsex eaststone mycommand worldguard clearchat bookstats itemlorestats automessage aantispam funnyguilds openinv clearlag autosaveworld holographicdispays essentials essetnialsspawn

azrank authme essentialschat skryptów nie mam

Opublikowano

Poco Ci payinitemsforguild skoro masz FunnyGuilds który ma wbudowane itemki na gildie? OpenInv też do wywalenia bo essentials ma /invsee [nick]. Obstawiam że któryś z pluginów bookstats lub itemlorestats powoduje problem.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...