Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy wyłączone

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha kultura na sto procent :D Co do tematu bo Riotto tak chciało afera jest z MMR Boostingiem może dlatego? :D

Moja kultura? :3 Napisałem tylko ku*wa. bo sie wkurzyłem, ale do nikogo z was tylko.. zresztą po co mam tłumaczyć polakom znaczenia tego słowa xD.

Nie, już wiem czemu ale ciekawe kiedy to naprawią. Powód to jakiś recall bug

­

Hello there.

Opublikowano

Pracujemy obecnie nad naprawieniem błędu związanego z czarem Powrotu do bazy. Niestety, ten rodzaj błędu nie jest związany z danym bohaterem, dlatego do czasu znalezienia rozwiązania postanowiliśmy zamknąć gry Rankingowe. W ciągu 12 godzin damy wam znać o postępie prac.

info: http://status.leagueoflegends.com/?pl_PL#eune

wjub1h.jpg

Opublikowano

Coś popsuli a teraz nie wiedza jak to naprawić paranoja.Niech riot robi cześciej te patche które ciągle coś psują zed byl juz wylaczony caitlyn też. a teraz rankedy które są silnikiem tej gry który motywuję do gry.Sezon 3 i 4 wszystko działało. z tego co pamiętam patche też. tak często nie były.

Opublikowano

a ja polecam reddita :)

tam są wszystkie informacje na biężąco, w odpowiednim poście 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Wciąż pracujemy nad naprawą kolejek rankingowych we wszystkich regionach. Udało nam się zlokalizować źródło problemów, kod gry został zmieniony. Gry rankingowe zostaną ponownie włączone po przeprowadzeniu niezbędnych testów. Będziemy informować Was na bieżąco.

Raczej do wieczora włączą :P

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Błędy, błędy i jeszcze raz błędy.

Syndra kradnie barona:

Riven uderza 2x z R.

Zed tworzy W które nie znika (ale również nie zadaje obrażeń w przypadku użycia Q i E)

Zed za stawianie W dostaje kase i expa.

Błąd z recallem na rankedach

https://www.youtube.com/watch?v=oVna_RdlvVQ&feature=iv&src_vid=JPaiLDoXajY&annotation_id=annotation_4279079117

Bug ze Sionem na 1 strzał:

https://www.youtube.com/watch?v=OqfYtPhOO0s

itp.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano
Riot Eglorian 12 minut temu

We've tested our fix against the majority of champions in the time since our last update . We're finishing testing on the remaining few and will have another update within the next few hours. Thanks again for your patience.

Przepraszamy za brak tłumaczenia. Pracujemy nad tłumeczeniem tego tekstu na język polski i postaramy się go dodać najszybciej jak to będzie możliwe.

Beka polaczki z rito nie potrafia przetlumaczyc 2 zdan:D

Opublikowano

Riot Eglorian 12 minut temu

We've tested our fix against the majority of champions in the time since our last update . We're finishing testing on the remaining few and will have another update within the next few hours. Thanks again for your patience.

Przepraszamy za brak tłumaczenia. Pracujemy nad tłumeczeniem tego tekstu na język polski i postaramy się go dodać najszybciej jak to będzie możliwe.

Beka polaczki z rito nie potrafia przetlumaczyc 2 zdan:D

A pomyślałeś o tym, że ogłoszenie na każdy region dodaje Rioter z NA, który nie zna polskiego? Dopiero polski Rioter spolszcza to jakiś czas po dodaniu angielskiego ogłoszenia. Myślenie czasem się przydaje.

Opublikowano

Czytając te wszystkie komentarze dochodze do wniosku, że prawie każdy jest już uzależniony od komputera.

Nie możecie wytrzymać 1 dnia bez gry ? 

@Edit

Nie możecie wytrzymać 1 dnia bez gry ponieważ zablokowano w niej jeden z kilku trybów gry.

Opublikowano

Czytając te wszystkie komentarze dochodze do wniosku, że prawie każdy jest już uzależniony od komputera.

Nie możecie wytrzymać 1 dnia bez gry ? 

@Edit

Nie możecie wytrzymać 1 dnia bez gry ponieważ zablokowano w niej jeden z kilku trybów gry.

a najebać ci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...