Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyforge

dzimi36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skyforge wyszło z closed bety na open betę. Bardzo jarałem się tą grą. Pobrałem ją i w tym momencie zaczęły się kłopoty... Co włączyłem grę wyskakiwał error 438 czy coś takiego ktoś wie co z tym zrobić ? pisali również o jakimś "internet..." ale to nie był problem z internetem. Proszę o pomoc.

Opublikowano

ok juz wszystko dziala. Tylko szkoda że są tylko te 3 klasy :P

Jest dużo więcej, odblokowujesz je w miarę jak grasz.

Opublikowano

Masz 13 klas. Musisz trochę więcej pograć i je sobie odblokować. Swoją drogą całkiem fajny ten system. Grasz DPS i potrzeba tanka do drużyny, a że masz go całkiem dobrego to na szybko zmieniasz klasę i lecisz na raida :D

Opublikowano

Masz 13 klas. Musisz trochę więcej pograć i je sobie odblokować. Swoją drogą całkiem fajny ten system. Grasz DPS i potrzeba tanka do drużyny, a że masz go całkiem dobrego to na szybko zmieniasz klasę i lecisz na raida :D

Gra i tak słaba, drewniana walka, i te instancje, szkoda bo devy obiecywały open world a dostaliśmy ograniczone lokacje i lobby ;/

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim. Mam misje War Hero nie wiem co i jak :P *idz do Kyris. Gdzie to xD ?

Masz trackera, zobacz na mapce.

Opublikowano

o tym wiem mam iść na środek mapy (kółko takie :DxD :P) i tam się wybiera planetę. No i nic na ziemi nie jest zaznaczone :P jest kilka lokacji ale żadna nowa :P

Opublikowano

o tym wiem mam iść na środek mapy (kółko takie :DxD :P) i tam się wybiera planetę. No i nic na ziemi nie jest zaznaczone :P jest kilka lokacji ale żadna nowa :P

Może tam postać jest w lobby albo w tym research center?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...