Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL po zakończeniu gry

99Waskiv99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam taki problem ze po zakonczeniu rozgrywki nie wyswietla mi sie okno(to gdzie mozna banowac itp itd).Jedyna opcja zeby zagrac to wlaczyc ponownie lola,wie ktos jak to naprawic ?

Rekrut
Opublikowano

Witam,mam taki problem ze po zakonczeniu rozgrywki nie wyswietla mi sie okno(to gdzie mozna banowac itp itd).Jedyna opcja zeby zagrac to wlaczyc ponownie lola,wie ktos jak to naprawic ?

ty nie banujesz, jedynie możesz reportować.

Widocznie ktoś loguje się na twoje konto kiedy jesteś w grze i dlatego wywala ci clienta.

Opublikowano

Nikt Ci na konto nie wchodzi, nie słuchaj głupot. Weź zrób reinstall, może to pomoże. 

Rekrut
Opublikowano

Nikt Ci na konto nie wchodzi, nie słuchaj głupot. Weź zrób reinstall, może to pomoże. 

to daj komuś passy i niech się zaloguje na konto kiedy grasz ciekawe, czy wyświetlą ci się końcowe statystyki.... nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia.

Opublikowano

to daj komuś passy i niech się zaloguje na konto kiedy grasz ciekawe, czy wyświetlą ci się końcowe statystyki.... nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia.

Chcesz mi powiedzieć, że ktoś raz za razem wchodzi mu w odpowiednim momencie na konto zaraz po zakończeniu rozgrywki? Haha. Poza tym, najpierw założyciel tematu powinien napisać czy ktoś poza nim zna jego dane do konta.

­

Opublikowano

Emm.

To jest klient Riot'u. Tego nie ogarniesz. Ciągle są jakieś problemy. Dawno, dawno temu też tak miałem, przez jeden cały patch może tylko kilka razy pojawiło mi się okienko z podsumowaniem meczu, dopiero po wejściu nowego patcha - problem minął.

Polecam zrobić 'naprawę' klienta, albo poczekać do następnego patcha. 

P.S

Od jak dawna masz taki problem? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

zegnam

Emm.

To jest klient Riot'u. Tego nie ogarniesz. Ciągle są jakieś problemy. Dawno, dawno temu też tak miałem, przez jeden cały patch może tylko kilka razy pojawiło mi się okienko z podsumowaniem meczu, dopiero po wejściu nowego patcha - problem minął.

Polecam zrobić 'naprawę' klienta, albo poczekać do następnego patcha. 

P.S

Od jak dawna masz taki problem? 

problem występuje od no nie wiem z pół roku? ile trwa naprawa klienta ?

Opublikowano

Zależy, 30 min -/+. Zaplanuj sobie coś w domu, odpal - niech trochę pochodzi, wrócisz to będzie gotowe :P

###

up

te internety.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...