Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ/Skin] Syndra/Kennen/Karma/Kalista

Lewy ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc siemacie.

Dzisiaj wstałem sobie o 14 [wczesnie hehe] i pomyslalem ze kupie sb postac+skina

i tu nadszedl dylemacior kogo wybrac aby byl dobry na kazdej lini [byle nie jungle] :

-Syndra

-Kennen

-Kalista

I mam do was prosbe, postac jaka wybierzecie jako wybor najlepszy podajcie jej +/- [Plusy/minusy] oraz najlepsze/go skina/y

Beda sie sypać LAJKI :)

graphic.png

Obecnie komputer "staram się" naprawic oraz ulepszyc.

Opublikowano

Polecam Kalistę ;)

+ Mobilna

+ Ez kite

+ Spory dmg, szczególnie z E

+ Duszek ward

+ % dmg

+ Poke

- Ostatnio nerfiona, odczuwalne jedynie przy lasthitowaniu w early

- Bywa banowana

Opublikowano

Ok dzieki czekam na kolejne wypowiedzi :) Lajk for U

graphic.png

Opublikowano

Kalista według mnie będzie najlepsza. W sumie ciężko ocenić, bo postacie te są na różne linie, ale Kalista jest całkiem dobrym champem. Jest mobilna, ma świetne ulti dzięki któremu może np. pomóc swojemu supportowi w ucieczce, dodatkowy ward, duży dmg. Co do skina tutaj to nie ma dużego wyboru, bo Kalista posiada jeden skin obecnie - krwawego księżyca, ale trzeba przyznać że skin ładny, fajnie się prezentuje w grze i pasuje do skina thresha z tą samą nazwa. ;d

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Kalista według mnie będzie najlepsza. W sumie ciężko ocenić, bo postacie te są na różne linie, ale Kalista jest całkiem dobrym champem. Jest mobilna, ma świetne ulti dzięki któremu może np. pomóc swojemu supportowi w ucieczce, dodatkowy ward, duży dmg. Co do skina tutaj to nie ma dużego wyboru, bo Kalista posiada jeden skin obecnie - krwawego księżyca, ale trzeba przyznać że skin ładny, fajnie się prezentuje w grze i pasuje do skina thresha z tą samą nazwa. ;d

­

Przekonaliscie mnie :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...