Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blok reklamowy serwera / reklama serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na serwerze, na którym mam stanowisko administratora gra mało osób (Reklamy daja dużo, średnia graczy utrzymuje sie na 10-20 osobach, a serwer ma slotów 1000)

Chciałbym serwerowi zrobic dobra reklame. Ma prezentacje na wszystkich polskich większych forach, mclista.pl status premium oraz minecraft-list bez statusu premium. Gdzie moge kupić serwerowi dobra reklame, dzięki której wejdzie duzo graczy?

Myślałem nad blokiem reklamowym/reklama na znanym polskim hostingu, ale to chyba bardziej dla właścicieli niz graczy.

Na reklame chciałbym przeznaczyć ok 90 zł, a na blok reklamowy do 300-350 zł.

Gdzie moge kupić reklame, która jak najwiecej wniesie?

Większosc graczy przychodzi z mclista.

Serwer stoi na fiberhost.pl.

Gdzie polecicie mi kupić reklame za kwote 90 zł lub tak jak napisałem blok reklamowy? Może jakis youtuber? Jakaś popularna strona? Może jakis hosting sie zgłosi :)?

Co ciekawego jest na serwerze:

- Rozbudowana ekonomia

- Bardzo silne bossy pojawiające sie losowo na mapie

- Skrzynie podobne do tych jak w cs:go

- Obozy osadników generujace sie losowo na mapie (Nagrody)

- Aktualnie dwa trwajace konkursy.

- Rekrutacja 24/7

- Zmiany w moba.

- Pety (Zwierzaki)

- Bitwy klanów

Opublikowano

Najlepiej to jacyś znani youtuberzy/stremerzy strony mało dają ale reklamy na róznych listach z serwerami i oczywiście mpcforum :)

Możesz napisać mi na pw ip serwera bo ciekawy chyba jest :)

Opublikowano

Witam,

Na serwerze, na którym mam stanowisko administratora gra mało osób (Reklamy daja dużo, średnia graczy utrzymuje sie na 10-20 osobach, a serwer ma slotów 1000)

Chciałbym serwerowi zrobic dobra reklame. Ma prezentacje na wszystkich polskich większych forach, mclista.pl status premium oraz minecraft-list bez statusu premium. Gdzie moge kupić serwerowi dobra reklame, dzięki której wejdzie duzo graczy?

Myślałem nad blokiem reklamowym/reklama na znanym polskim hostingu, ale to chyba bardziej dla właścicieli niz graczy.

Na reklame chciałbym przeznaczyć ok 90 zł, a na blok reklamowy do 300-350 zł.

Gdzie moge kupić reklame, która jak najwiecej wniesie?

Większosc graczy przychodzi z mclista.

Serwer stoi na fiberhost.pl.

Gdzie polecicie mi kupić reklame za kwote 90 zł lub tak jak napisałem blok reklamowy? Może jakis youtuber? Jakaś popularna strona? Może jakis hosting sie zgłosi :)?

Co ciekawego jest na serwerze:

- Rozbudowana ekonomia

- Bardzo silne bossy pojawiające sie losowo na mapie

- Skrzynie podobne do tych jak w cs:go

- Obozy osadników generujace sie losowo na mapie (Nagrody)

- Aktualnie dwa trwajace konkursy.

- Rekrutacja 24/7

- Zmiany w moba.

- Pety (Zwierzaki)

- Bitwy klanów

To że serwer stoi na fiberhosćie jakby go już wyklucza troszkę, bo masz 1000 slotów które utrzymają ok 70 osób (przepłaciłeś)

@topic porozmawiaj z kimś kto ma własną stronę internetową tam niech umieści Twój serwer link itd, na mc-lista możesz sobie chyba kupić serwer promowany :D Ew. możesz też porozmawiać z zyczem aby umieścił baner Twojego serwera wewnątrz launchera ;)

r9wfFzB.png

Opublikowano

To że serwer stoi na fiberhosćie jakby go już wyklucza troszkę, bo masz 1000 slotów które utrzymają ok 70 osób (przepłaciłeś)

@topic porozmawiaj z kimś kto ma własną stronę internetową tam niech umieści Twój serwer link itd, na mc-lista możesz sobie chyba kupić serwer promowany :D Ew. możesz też porozmawiać z zyczem aby umieścił baner Twojego serwera wewnątrz launchera ;)

Serwer posiada status premium na mclista.

Na fiberhost mamy swoja wlasna oferte.

Jakiego youtubera mi polecici (Raczej zaden znany nie zgodzi sie promować serwera za kwote 90 zł)

Opublikowano

Jakiś mniejszy Youtuber  zawsze się zgodzi. Jak masz serwer non-premium to kup reklame u zyczu

Opublikowano

Po pierwsze zmniejsz sloty do 100, im więcej slotów gracz widzi pustych, tym bardziej się zniechęca. Slotów ma być tyle, żeby nie zabrakło ale nic poza tym. Co do reklamy, to polecam:http://www.google.pl/adwords/?channel=ha&sourceid=awo&subid=pl-pl-ha-aw-bkmp0~73701100638

Mam ogromne doświadczenie :).

W tych czasach 100 to minimum.

Kampania reklamowa google raczej odpada, mało graczy mi przybedzie z takich reklam.

Czy znacie youtuberów (Min 5-30k widzów (reklama za 90 zł lub blok reklamowy za 350 zł))?

Opublikowano

Mam ogromne doświadczenie :).

W tych czasach 100 to minimum.

Kampania reklamowa google raczej odpada, mało graczy mi przybedzie z takich reklam.

Czy znacie youtuberów (Min 5-30k widzów (reklama za 90 zł lub blok reklamowy za 350 zł))?

Wiem, że to minimum i nie mówiłem o schodzeniu poniżej 100, ale po co dawać 1000 slotów dla 10 graczy? nie lepiej dostosować ilość slotów do potrzeb?

Opublikowano

MrVount - YT zrobi ci reklame za 70 zl i bd miał około 50 stałych graczy

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

Najlepiej sie sprawdza reklama gdzie sie da. Kolega do kolegi kolega kolegi daje koledze ip on to pisze na jakims innym serwerze dostaje bana a na twoj serwer przychodza ludzie. (nie polecam na duzych serwerach minigames = mozesz miec problemy(ja takie cos tepie na jednej z sieci, wiekszosc takich serwerow co u nas sie reklamuja przestaje dzialac 2 dzien po reklamie lub ma powazne problemy :( ))Duzo ludzi tez przychodzi z innych for jak sie zrobi ładną reklame, wiec próbuj , jest wiele srodkow reklamy, gdybałbym ze nawet ulotki mozesz roznosic z ip serwera jak mieszkasz w warszawce xD.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@ElDorado123

MrVount to oszust ;) Oszukal tak ostatnio znajomego, ktory wykupil reklame. Zacznie, live lub gre na mchc to go jebia ze stresserow xddd

@EasyPeaSyHaHa

Podaj IP waszego serwera chetnie sie poreklamuje, nie mam z kim wojny robic, tophardem sie zajme jutro juz tak do konca wytepie tam graczy, a potem poreklamuje sie u Was i zobacze co zdzialacie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...