Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cross vs. Komputer. Co wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć przyjaciele. Mam do was ważne pytanie. Mam 16 lat i mam dylemat co wybrać. Cross vs. Komputer? Myślałem bardziej nad PC, ale gdy w wybór wchodzi KTM, to nie wiem, może wy mi pomożecie :D

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

Ja osobiście wybrałbym crossa :) Bo komputer to "tylko" komputer a cross to świetna rozrywka. 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

PC będzie lepszy. Kup sobie komputer i rozpocznij nerdowskie, przegrane życie, już dziś i razem z nami.

Sam powinieneś wiedzieć, co chcesz bardziej i raczej nikt nie może za ciebie decydować. :s

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Zależy co ci jest bardziej potrzebne.Crossem możesz dojeżdżać do różnych miejsc, pytanie tylko czy nie możesz zrobić tego np. autobusem, rowerem czy po prostu nie może cie ktoś podwieźć.Na komputerze możesz robić dużo rzeczy, grać, oglądać filmy, słuchać muzyki, pracować, więc na twoim miejscu wziąłbym komputer biorąc pod uwagę, że będziesz z niego korzystać dużo częściej niż z crossa.

Opublikowano

Komputer - tyle możliwości, kupisz sobie grę o crossach (albo pobierzesz czyt. torrenty) i będzie dwa w jednym. Wybór wydaję się oczywisty :D

A tak serio to komputer zapewne masz tylko słabszy, a crossa nie. Jeżeli crossy to twoja pasja i kręci Cie to bierz crossa a nie będziesz żałował. Jednak jeżeli lubisz posiedzieć w domu pograć w najnowsze produkcje i się czasami odciąć od reszty świata na rzecz nołlajfienia bierz komputer :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

­Ziomuś, masz 16 lat, uwież mi, że z wiekiem nie będziesz miał czasu siedzieć tylko przed kompem. Crossem będziesz sobie mógł gdzieś jechać, poza tym są wakacje,a ty zamiaerzasz siedzieć tylko przed tym komputerem?

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Cross to o wiele więcej funu. Bez zastanowienia bym go wybrał. Szczególnie ktm'a. Chyba, że nie miałbyś gdzie jeździć, to odpada. Wtedy lepiej kup sobie jakiegoś ala ścigacza i zrób prawko.

Opublikowano

kup kompa, bo jak ci się ten cross rozwali to będziesz bulił za naprawe po 2k.

ps. nie jestem Twoim przyjacielem. :/

Opublikowano

Cross. W tych czasach telefon znakomicie zastępuje komputer, o ile nie jest się jakimś napalonym graczem/streamerem. 

Opublikowano

Jak masz komputer w miarę dobry, to lepiej brać cross'a i tak teraz nie wychodzą żadne fajne gry.

Opublikowano

To Ty będziesz z tego korzystał, nie my, więc nie wiem po co się nas pytasz. Bierz to co Ci się przyda, a jak nie jesteś przekonany, to zbieraj pieniądze na coś innego.

Opublikowano

cross to cross tylko dla zabawy, śmieszą mnie poglądy po co Ci komputer, bądź nerdem kup komputer etc. Znajomy kupił komputer za ok. 6k składaka i odpalił go od początku roku z 6 razy. Bierz co lubisz to forum w niczym nie pomaga bo oni mają tutaj czas spędzony pół roku online ale piszą nie bierz kompa bo będziesz nerdem, beka.

graphic.png

Opublikowano

Bierz peceta, kek. Masz gdzie jeździć ty crossem? Po co Ci on? Pecet tańszy w utrzymaniu, a potrafi dać tyle samo przyjemności (zależy dla kogo). 

­

Opublikowano

komputer daje więcej możliwości

jeżeli masz tereny na swojej wiosce do jeżdżenia to kupuj crossa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...