Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasę wybrać ?

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka 

Grałem w tere jakoś na początku roku i grałem sobie slayerem dobiłem 32 lvl okazało się że teraz będzie ekipa i zaczynamy grę od nowa polecicie jakąś klasę ?    Dziękuję za odpowiedzi i porady :)

Opublikowano

Raczej nikt nie powinien Ci dyktować kim grać- grałeś więc wiesz jak klasy się prezentują, trochę jeszcze poczytaj/pooglądaj YT i raczej  powinieneś sam wybrać i być na bieżąco. Dobrze wiesz, że dla każdej klasy znajdzie się miejsce w party-nie musi być najlepszym dps-em czy najwięcej leczyć.

NrwUNCU.png

Opublikowano

Określ się z ekipą kto, gdzie każdemu lepiej idzie i sami wybierzcie sobie klasę.

Polecam tj.:

heal: Priest (Mystic ma problemy z cleansem, ale to kwestia gracza)

dps: Slayer/Sorc (Slayer sam z siebie bije 5kk do bossów, Sorc dostał sporego buffa)

tank: Lancer (dostanie sporo buffów)

Nie musicie składać "typowej" drużyny tank/dps/heal, po prostu bierzcie w czym się czujecie :P

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Był juz ten patch Go Berserker ? (czy jakoś tak :D)

Jeśli tak to polecam Zerka na tanku, bo ma aggro rosnące w przeciwieństwie do lancera, które ma aggro stałe.

d3witchdoctor.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...