Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc dla Kajtka!

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kajtek potrzebuje 6 mln, aby przestał cierpieć.
Dotychczas zebrano prawie 3 więc potrzeba drugie tyle.
Jego choroba polega na tym że skóra nie trzyma się ciała.. wyobraźcie sobie jaki to musi być ból dla takiego dziecka.

Jeśli nie macie możliwości wysłania pieniędzy przelewem możecie to zrobić SMS-em

SMS charytatywny dla Kajtka
numer: 72365 o treści: SIEPOMAGA (2 zł+VAT)

Więcej tutaj:
FUNDACJA KAJTKA: https://www.siepomaga.pl/kajtek
FANPAGE KAJTKA: https://www.facebook.com/pages/Kajtu%C5%9B-Losy-Ma%C5%82ego-Motyla/778720622147204?sk=timeline

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Ja potrzebuje 10zł na 3 browary by przestać cierpieć. Może mi pomożecie?

Marna prowokacja, ale po człowieku takim jak ty ciężko się spodziewać jakiegoś wartościowego komentarza na poziomie.

Opublikowano

­

Marna prowokacja, ale po człowieku takim jak ty ciężko się spodziewać jakiegoś wartościowego komentarza na poziomie.

Żadna prowokacja, po prostu nie rozumiem celu pomagania osobą ( a raczej tym złodziejskim fundacją) których w ogóle nie znamy i nigdy nie zobaczymy na oczy.

Opublikowano

­

Żadna prowokacja, po prostu nie rozumiem celu pomagania osobą ( a raczej tym złodziejskim fundacją) których w ogóle nie znamy i nigdy nie zobaczymy na oczy.

Z tymi fundacjami to racja, biorą całkiem pokaźny % z takich transakcji, jednak jeżeli Ja mogę w jakikolwiek sposób pomóc cierpiącemu dziecku, to jestem w stanie wspomóc i fundacje i potrzebującą osobę, ewentualnie przesłać pieniądze na konto rodziców.

Opublikowano

­

Z tymi fundacjami to racja, biorą całkiem pokaźny % z takich transakcji, jednak jeżeli Ja mogę w jakikolwiek sposób pomóc cierpiącemu dziecku, to jestem w stanie wspomóc i fundacje i potrzebującą osobę, ewentualnie przesłać pieniądze na konto rodziców.

No to już lepszym rozwiązaniem jest wysłać pieniądze bezpośrednio do osoby/opiekunów niż marnych fundacji.

Opublikowano

­

to że tej osoby nie znam i nigdy nie poznam nie znaczy że jest mi obojętna

­

No to już lepszym rozwiązaniem jest wysłać pieniądze bezpośrednio do osoby/opiekunów niż marnych fundacji.

wtedy pojawi się masa fejków rzekomo chorych na coś tam którzy będą wyłudzać kase z dobrych ludzi

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Aż 6 milionów? No to bardzo poważna choroba musi być.

Sorry za odkop tematu, który był pisany w lipcu 2015, ale się wystraszyłem jak to otworzyłem i to zobaczyłem.

Jeszcze raz przepraszam za odkop tematu.

­Ja potrzebuje 10zł na 3 browary by przestać cierpieć. Może mi pomożecie?

do zamknięcia. Już uzbieraliśmy wystarczającą sumę na moje nowe buty :)

Byście się wstydzili. Zamiast wspierać tego chłopczyka to takie rzeczy wypisujecie.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...