Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Online ModMenu - | Tutorial |

MashiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

t76dzu0doqnc.png

5htmipt143ku.png

g2vdp2nz95by.png

5htmipt143ku.png

i4ly8m3zl4a2.png

5htmipt143ku.png

2b4zermpw0zu.png

BLES : DOWNLOAD

5htmipt143ku.png

29lz1ujvz6ei.png

SKAN: KLIKNIJ

VNw1oTO.png?1

5htmipt143ku.png

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

wlasnie robie ale mam pytanie

dziala to ma multi z innymi?

pewnie to zaraz sprawdze

a 2 pytanie to jak wrocic do poprzedniego stanu gry?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

​Świetny poradnik, bardzo dobrze wszystko wytłumaczone, i mam nadzieje, że teraz nikt nie będzie miał problemu z ModMenu.

pewnie to zaraz sprawdze

Tak, działa na ONLINE. Właśnie po to jest to głównie stworzone, aby dodawać kase, lvl i inne bajery na ONLINE :D

­

Opublikowano

pewnie to zaraz sprawdze

//Jak usunąć zmodowanego klienta.

A więc tak.

GRA > NARZĘDZIA DANYCH DIER > Usuwamy dwa szare pliki (1kb) i update 1.25 (+/- 2 GB)

Odpalamy GTA V i pobiera nam się ten sam UPDATE tylko wyczyszczony. 20 plików o łącznej wadze +/- 2 GB :)

//Czy działa na ONLINE?

Tak, HAJS + LVL itp. Polecam na sesji Jednoosobowej. Gdy juz dodamy sobie LVL i HAJS należy kupić choćby Sprunk'a zaa 1$ w automacie aby HAJS nam się zapisał. Następnie wchodzimy na PUBLICZĄ SESJE. Tutaj UWAGA! Dołączysz TYLKO do tych graczy , którzy także posiadają zmodowanego klienta. Dlatego lepiej po prostu wbić na Jednoosobową Sesje, dodać hajs i lvl, następnie wyłączyć grę, usunąć w/w pliki i odpalić grę na nowo :) Hajs zostaje i LVL i grać możesz ze wszystkimi.

Pozdrawiam. Macie jakieś pytania pisać w komentarzu.

Opublikowano

​Świetny poradnik, bardzo dobrze wszystko wytłumaczone, i mam nadzieje, że teraz nikt nie będzie miał problemu z ModMenu.

Tak, działa na ONLINE. Właśnie po to jest to głównie stworzone, aby dodawać kase, lvl i inne bajery na ONLINE :D

­

nie dziala niestety z normalnymi graczami tylko z ludzmi ktorzy juz maja tego moda

Opublikowano

Jeśli chcesz grać z innymi przerób sobie konsole... :)

//Edit.

spokojnie potrzebowalem tylko do kaski i hajsu dzieki :P

Nie ma sprawy :D Enjoy :3

Opublikowano

Jeśli chcesz grać z innymi przerób sobie konsole... :)

spokojnie potrzebowalem tylko do kaski i hajsu dzieki :P

Opublikowano

a jak się daje te przywracanie danych(modu) to tylko podmienia pliki czy formatuje dysk?

Autor wyżej napisał jak przywrócić grę do dawnego stanu (czyste GTA bez ModMenu)

GRA > NARZĘDZIA DANYCH DIER > Usuwamy dwa szare pliki (1kb) i update 1.25 (+/- 2 GB)

Odpalamy GTA V i pobiera nam się ten sam UPDATE tylko wyczyszczony. 20 plików o łącznej wadze +/- 2 GB  :)

­

Opublikowano

SAVE na 100% dlatego zrob back upa . A co do gier to nie wiem , ale raczej nie. raczej na pewno nie.

Opublikowano

Przytrzymaj L3+R3 wybierz skrypt i nacisnij odpowiednią kombinacje klawiszy. Ogladnij filmik dokładnie...

Opublikowano

Poszperaj w tych skryptach. Chodź myślę , że nie. Dodaj sobie hajs i kup co chcesz. Posiadacze JailBreak mogą zrobić wszystko :) Jeśli go masz , każda gra jest dla Ciebie piaskownicą :)

Opublikowano

posiadam dwa konta i chce jedno zmodować czy drugie zostanie w stanie nienasuszonym nie znikną pliki save i statystyki?

czy jak odinstaluje moda to konto zmodowane bedzie takie jakie ustawiłem w modzie tzn. lvl i $$$ a konto nie modowane bez zmian?

Opublikowano

Pliki gry instalują się dla wszystkich użytkowników :3 Prawdopodobnie save znikną więc zrub BACK UP'a. Tak drugie konto będzie czyste bez hajsu i LVLu. Tylko te , z którym będziesz działał ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam, napotkałem taki problem. Patch GTA mam pokazany jako 1.25 lecz update modu jako 1.23 w związku z tym nie mam wszystkich pojazdów i nie mogę grac z kolega, który podobno gra na innym Patchu. dlaczego tak? jak to naprawić? nie pokazuje żadnej możliwości aktualizacji do 1.25. u kolegi działa normalnie a u mnie jedynie w taki sposób. kto wie coś, pomóżcie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko mam takie małe pytanko. Czy jak pobiore sobie to mod menu to , czy będę mógł sobie pograć na wcześniejszych zapisach gry ?

Będziesz mógł tylko pierw musisz zrobić kopie zapisu gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...