Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa myszka, nowy wybór. Pomocy:)

GhaosH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Chciałem zadać pytanie.

Jaką myszkę mogę kupić ze to tak nazwę średniego pokroju cenowego? Nie chodzi mi o rival/e,nagi i inne..

Chodzi mi o coś w stylu myszki z serii bloody ale też słyszałem że mają słaby sensor(?) dlatego pytam się was

czy w podobnej cenie znajdę coś lepszego do cs:go ?

Drugie pytanie (opcjonalnie)

Obecnie posiadam mysz Steelseries Ikari Optical ale to już raczej zabytek.

Cały czas słucham muzyczki rozłączenia i podłączenia usb od win7.

Jest jakiś sposób?

Pozdrawiam:)

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Logitech g100s

Też tak sądzę. 

Jedyny problem, na początku, to trudność pestkowania - z czasem (u mnie po miesiąciu), wyrobiło się i jest wszystko dobrze.:)

Opublikowano

1. Polecam Natec Genesis G33

2. Próbowałeś USB myszki podłączyć do innego wejścia?

tak, dzieje sie tak przy każdym. Ona sie rozłącza jak ją lekko uniosę lub przekrzywię ..

Opublikowano

Polecam Bloody V7, dobra i wytrzymała (latała po moim całym pokoju), sensor też jest dobry.

Opublikowano

Nie kupuj nic od Natec'a, firma śmieciówka. Jak chcesz zobaczyć co się stało z moją GX88 (200-250zł) to zapraszam PW.

G100s chyba najlepsza będzie w twoim budżecie.

graphic.png
Opublikowano

beke mam z ludzi polecających te g****o warte bloody. Troszkę droższy od logitech g100s jest cm alcor, obie myszki świetne do csa

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

po co tyle przepłacać jak za 150 zł masz porządną myszkę do cs'a którą gra pasha, flusha ? a chodzi o Steelseries Kinzu V3

Opublikowano

po co tyle przepłacać jak za 150 zł masz porządną myszkę do cs'a którą gra pasha, flusha ? a chodzi o Steelseries Kinzu V3

A co sądzicie o SS RIVAL?

Opublikowano

Jaką myszkę mogę kupić ze to tak nazwę średniego pokroju cenowego? Nie chodzi mi o rival/e,nagi i inne..

A co sądzicie o SS RIVAL?

To może zmień budżet, dodaj parę szczegółów, a na pewno będzie nam o wiele łatwiej.

Opublikowano

Polecam Bloody V7, dobra i wytrzymała (latała po moim całym pokoju), sensor też jest dobry.

gowno prawda, sensor do dupy, dobra napewno nie jest, nie wiem jak z wytrzymaloscia, ale nie powinienes polecac tej pseudo gamingowej myszy komus kto szuka gryzonia do cs'a,

Od siebie dodam ze kupilem ostatnio cm alcore i powiem ze sprawuje sie swietnie, moze nie ma oprogramowania ale firmware wystarcza (wylacznie dla praworecznych) 

Jezeli chodzi o ss rival, jest to chyba najtansza mysz z a3310, ale musisz poczytac o tych gumach, jezeli kupujesz ss rival to z nowej serii w ktorej gumowe uchwyty sie nie scieraja ;)

Opublikowano

Te kinzu to gówna. Sensor się gubi, a sama myszka jest strasznie mała. Flusha gra chyba na rivalu, a Pasha grał na kinzu v2.

Opublikowano

kinzu v2 to straszna myszka, gubi sensor, niska prędkość rzeczywista

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Gość Majoreq.
Opublikowano

Jak bloody to V8 lub V7 mój kuzyn ma i poleca. Jak logitech to G100s

Opublikowano

Możesz podać swojego gripa? Bo jest to dość istotne ;)

nie bardzo się znam ale mam na myszce palce normalnie proste a nie zgięte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...