Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać full auto z ak-47

anka0219

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Kiedy gram z ak-47 i jest ktoś w zasięgu mojej broni nie za blisko i chcę grać full auto to powiem szczerze, że mi to słabo wychodzi? Macie pomysł jak grać full auto? Pomimo tego, że kucam to jest dość spory rozrzut. 

Opublikowano

Sam nie korzystam z patternów, według mnie wystarczy przeciągnać full-auto w dół po prostu na wyczucie, możesz potrenować na mapach typu aim_training_csgo2, postrzelać sobie z różnych pozycji, dodatkowo poćwiczyć refleks. Dodatkowo pograj dużo na dm, najlepiej tam strzelać z dystansu, możesz odpalić sobię również "Grę lokalną" na wybranej mapie z Warsztatu i dodać boty do gry, również jest to sposób na poprawienie twojego full-auto.

Opublikowano

Do full auto trzeba miec przede wszystkim low sens ;)

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Pierwsze 10 kul leci prosto do góry więc wystarczy, że będziesz poprostu ściągał celwonik w dół. Tak naprawdę to powinno ci wystarczyć do pokonania przeciwnika, a nawet kilku. Kontrolowanie reszty kul przyjdzie Ci z czasem.

Pasjonat
Opublikowano

To strzelaj bursty albo serie po 2-3 kule jeśli jesteś początkującym.

Z czasem opanujesz full-auto niczym Krzysiek Get_Left. :)

Opublikowano

To strzelaj bursty albo serie po 2-3 kule jeśli jesteś początkującym.

Z czasem opanujesz full-auto niczym Krzysiek Get_Left. :)

Taka trochę hipokryzja. Piszesz, że ma strzelać bursty, albo serio - jeden pies, to to samo...

Druga sprawa; żeby się czegoś nauczyć trzeba ćwiczyć! A ty mu każesz, no po prostu piszesz mu, żeby nic nie robił strzelał ciągle seriami, ale full auto, to samo z czasem przyjdzie.

Opublikowano

Po pierwsze: nigdy nie kucaj bo łatwiej cie wtedy trafic (chyba ze sztrzelasz na duże dystanse)

Po drugie: jest tez drugi wyjątek kucania 8 kul i kuc ale na chwilę

Po trzecie : podczas full auto celownik mocno w doł i delikatnie w prawo, potem ostro w lewo lewo, chwile potem ostro w Prawo i w delikatnie w gore, na koniec w slabo w dol a zakonczenie w lewo.

graphic.png
Opublikowano

Po pierwsze: nigdy nie kucaj bo łatwiej cie wtedy trafic (chyba ze sztrzelasz na duże dystanse)

Po drugie: jest tez drugi wyjątek kucania 8 kul i kuc ale na chwilę

Po trzecie : podczas full auto celownik mocno w doł i delikatnie w prawo, potem ostro w lewo lewo, chwile potem ostro w Prawo i w delikatnie w gore, na koniec w slabo w dol a zakonczenie w lewo.

Uwierz mi - tak bardziej zgłupieje. Patternów ucz się tutaj.

Musisz nauczyć się patternów broni.

Ćwicz dużo na tej mapce: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=419404847

Po jakimś czasie będziesz automatycznie wykonywał(a) potrzebne ruchy myszką.

Kucanie nie poprawia twojej celności na full auto. 

Opublikowano

Ziomek, prosta rzecz, pierwsze 10 strzałów leci praktycznie w linii, więc ściągasz myszkę w dół. Odpal sobie jakiegoś dusta i zobacz na ścianie na kilku odległościach, z czasem sam wyczujesz. Obecnie mam orła i znam tylko te pierwsze 10 kul, wystarcza :)

­

Opublikowano

Ja aktualnie siedze w supreme, a nie znam żadnego patternu. Robie spreja na wyczucie (po prostu ciągnę w dół celownik) i nie mam problemu z zabiciem przeciwnika, szczególnie że w tej grze musisz zawsze dostosowywać się do sytuacji i innaczej zachowywać. Najlepsza rada to po prostu grać, powinieneś to opanować wraz z czasem. Co do jakiś mapek treningowych to według mnie lepiej sobie poćwiczyć na prawdziwych graczach (dm) niż strzelać w jakieś kropki czy boty. Ja osobiście zawsze przed graniem wbijam na zwykłego dm i czasem dm scream (pestkowanie only hs) robie 100-200 killi i ide grać turnieje.

Opublikowano

pierwsze 10 kul leci w tej samej linii, potem ściągasz w dół, powinno ci wystarczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...