Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finn "Program przestał działać"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez to mam przy skypcie od kalisty..

Ja ogólnie ogarnąłem od kumpla konto na którym ma wykupione EVADEEE oraz SAC : R i zrobiłem konto o takim samym nicku na NULLEDO. Za pierwszym razem normalnie się odpaliła gra i wszystko działało, a już za 2,3,4,5 ... po włączeniu gry i załadowaniu skryptów wywala takowy błąd. Może to wina LIBÓW czy coś ??

­

Opublikowano

wlasnie tez mi sie wydaje ze to ktorys z libow sie gryzie a ja mam ich sporo takze troche mi potrwa dojscie do problemu ktory z libow daje "dupy".. Ogolnie to zjebalem bo gdybym wiedzial ze kalista bedzie w rotacji i ze sa takji problemy z tym skryptem to bym jej nigdy w zyciu nie kupil.. 

8kHod.png

Opublikowano

wlasnie tez mi sie wydaje ze to ktorys z libow sie gryzie a ja mam ich sporo takze troche mi potrwa dojscie do problemu ktory z libow daje "dupy".. Ogolnie to zjebalem bo gdybym wiedzial ze kalista bedzie w rotacji i ze sa takji problemy z tym skryptem to bym jej nigdy w zyciu nie kupil.. 

Nie ma problemów.. Wystarczy załadować ten skrypt po rozpoczęciu gry, tak samo jest z Clarity ryze. Oba skrypty są świetne, a te 3s na załadowanie ich nikomu nie zawadza.

Opublikowano

@Night1234 załadowanie, którego skryptu bo mimo wszystko i tak pojawia się problem. + zaraz ci odpisze z tym deklandem

Zależnie od tego który crashuje, mi przez pewien czas crashowała kalista, sac;r. Więc robiłem tak, zaznaczalem wszystkie skrypty które chciałem oprócz tych 2, po rozpoczęciu rundy zaznaczałem reszte, x2 f9, czekałem aż wyskoczy info o sprawdzaniu użytkownika dla sac;r i znowu x2 f9(jeżeli odrazu po pierwszym przeładowaniu czekałem aż załaduje mi skrypt, dostawałem bugsplata)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...