Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]ETS + mody

_Lewis_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie znam tej gry ale zobaczyłem kilka filmów i mi się spodobała. Poszukuję downloadu samej gry + moda który ma husiek a jak nie to choćby takiego gdzie będzie Polska, Rosja i opcjonalnie inne. Pozdrawiam.
(I nie napinać się żebym kupił bo i tak tego nie zrobię.)

Opublikowano

Forum nie popiera piractwa.

tak kur*a?! To dlaczego popieracie i pozwalacie na np. minecraft non-premium?!

edit. reportuje cie za spam offtopic

Opublikowano

@_Lewis_ lol, beka, dobra. Widzę że płacz bo ktoś ci prawdę powiedział. Ja dostanę ostrzeżenie i mnie to nie rusza, natomiast ty.. aż nie chce mi się komentować wypocin dzieciaka minecrafta, a to że nie potrafisz normalnie kupić gry potwierdza to że jesteś dzieckiem, mama nie da kasy na grę która kosztuje 100zł więc musisz pobierać z neta. U ARE A PIRATE!

graphic.png

Opublikowano

piratebay.se / kickass torrents i tam se ściągnij przez uTorrenta, mody masz na addons-city albo wpisz w google ;o

@_Lewis_ lol, beka, dobra. Widzę że płacz bo ktoś ci prawdę powiedział. Ja dostanę ostrzeżenie i mnie to nie rusza, natomiast ty.. aż nie chce mi się komentować wypocin dzieciaka minecrafta, a to że nie potrafisz normalnie kupić gry potwierdza to że jesteś dzieckiem, mama nie da kasy na grę która kosztuje 100zł więc musisz pobierać z neta. U ARE A PIRATE!

Od kiedy głąbie ten kto pobiera gry z internetu (pirackie) jest dzieckiem ? BO GRA W MINECRAFTA? A skąd ty to możesz wiedzieć, że jest dzieckiem ?! po pieprzonym avatarze z minecrafta wywnioskowałeś że ma 10 lat ?, ja sobie dam sygnature z kucyków pony to też napiszesz, że jestem dzieckiem ?!, w tym momencie ośmieszasz samego siebie 
Opublikowano

To nie znaczy, że musisz być takim wróżbita martixem i cudami obliczać wiek kogoś na podstawie pieprzonego avataru minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...