Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Metin2/ItemShop + Konfiguracja, płatności

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co raz bardziej jesteście bezczelni, "upodobałem sobie tą stronę i do niej potrzebuje skryptu" , kolego, nie ma nic za darmo , a Ty przychodzisz jak do sklepu i wybierasz co Ci pasuje co nie, trochę kultury .

Opublikowano

co raz bardziej jesteście bezczelni, "upodobałem sobie tą stronę i do niej potrzebuje skryptu" , kolego, nie ma nic za darmo , a Ty przychodzisz jak do sklepu i wybierasz co Ci pasuje co nie, trochę kultury .

Kultura kulturą, ja akurat nie jestem "nie kulturalny", upodobałem sobie taką stronę, jest ona darmowa i poszukuję tylko skryptu item shop lub inną stronkę + poradnik, dotyczący instalacji strony/item shopu oraz płatności dot pay, psc, pay pal......

Post zgłaszam.

Opublikowano

Kultura kulturą, ja akurat nie jestem "nie kulturalny", upodobałem sobie taką stronę, jest ona darmowa i poszukuję tylko skryptu item shop lub inną stronkę + poradnik, dotyczący instalacji strony/item shopu oraz płatności dot pay, psc, pay pal......

Post zgłaszam.

Mózg sobie zgłoś. Skryptów się nie "instaluje" jak na windowsie... I raczej sam tego nie zrobisz - potrzeba do tego programisty PHP a jeśli się na tym nie znasz - zapłać komuś :)

Opublikowano

Mózg sobie zgłoś. Skryptów się nie "instaluje" jak na windowsie... I raczej sam tego nie zrobisz - potrzeba do tego programisty PHP a jeśli się na tym nie znasz - zapłać komuś :)

W pewien sposób się instaluje/montuje :) Chodzi mi o skrypt is sam to zrobię + ewentualnie poradnik jak go "wmontować" do stronki, bo pliki strony na strone potrafie wlozyc... i nie ktore rzeczy edytowac, no i chodzi mi również o płatności

Opublikowano

Jak strony potrzebuejsz to zgłoś sie do Zielska lub Bomba. xp

jest też kongo całkiem ciekawe są jego najnowsze skrypty ;)

Opublikowano

Całkowicie się z Tobą zgodzę. Zero jakiegokolwiek wysiłku, zero... 

@top

Nikt nie napisze Ci tego za darmo, chcesz szybko i profesjonalnie zapraszam do Zielska , Bomba, Konga. Tak ps lepiej niech zakodują całą strone od nowa [psd gdzieś chyba było]  niż tą co dałeś :)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...