Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnieje mozliwość zmiany rasy postaci?

Üncle✪Ăo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam pytanie. Istnieje mozliwość zmiany rasy postaci?

Przykładowo kumpel grał Asuną ( tym takim małym ) i chciałbym mieć tą postac z tym levelem i z tym samym ekwipunkiem jednak zmienić rase na np. humana

Opublikowano

Nie, możesz jedynie zmienić wygląd swojej aktualnej rasy za pomocą total makeover kit, ale nie rasę. Anet zapowiedziało że nie wprowadzą takiej opcji (najprawdopodobniej nigdy).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, możesz jedynie zmienić wygląd swojej aktualnej rasy za pomocą total makeover kit, ale nie rasę. Anet zapowiedziało że nie wprowadzą takiej opcji (najprawdopodobniej nigdy).

Ostatnie słyszałem co innego, że taka możliwość być może będzie w przyszłym roku.

@topic

Rzeczywiście obecnie nie ma szans na zmiane.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ostatnie słyszałem co innego, że taka możliwość być może będzie w przyszłym roku.

@topic

Rzeczywiście obecnie nie ma szans na zmiane.

Jeszcze pół roku temu były ssy z rozmów z supportem gdzie mówili że nie.
Opublikowano

Jeszcze pół roku temu były ssy z rozmów z supportem gdzie mówili że nie.

Z tydzień temu czytałem na jakiejś angielskiej stronie, że taka możliwość może być, w każdym razie głowy nie dam sobie uciąć.

IRcBXuaz10l20.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taka zmiana nie może nastąpić bo ważną częścią gw2 jest My Story czyli historia naszej postaci, która opisuje dokonania od momentu stworzenia postaci.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...