Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon z systemem XD 500zł max

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś telefon z systemem byle jakim (no oprócz javy, symbiana :') ) 500zł, byle by nie sony :v Głównie do fb, messengera, gg, j**** gry

a takie inne wymagania to w sumie w miarę aparat #selfie, może być używka (poszukam po lombardach :') ) i w sumie żeby nie miał andka JB, bo mam do niego w c**j pecha (no ale jak ktoś powie że JB jest super dobry to niech już poda jakis telefon z tą wersją andka :v)

Opublikowano

Może galaxy s3? Używkę w dobrym stanie dorwiesz za 3-4stówki. Ma ładny, duży ekran, więc dobrze się nada do neta/fejsa itp. Aparat także ma dobry, więc selfie/zdj jak najbardziej ^^

Opublikowano

Może galaxy s3? Używkę w dobrym stanie dorwiesz za 3-4stówki. Ma ładny, duży ekran, więc dobrze się nada do neta/fejsa itp. Aparat także ma dobry, więc selfie/zdj jak najbardziej ^^

Mam s3 mini, telefon 21/37 ale lekko mi się zalał i jak raz podłącze ładowarkę to potem sam sie ładuje xD szukam czegoś nowego :v

Opublikowano

Mam s3 mini, telefon 21/37 ale lekko mi się zalał i jak raz podłącze ładowarkę to potem sam sie ładuje xD szukam czegoś nowego :v

G2 Mini ale więcej niż 500zł ;d

­

Like it +

Opublikowano

Jakiś telefon z systemem byle jakim (no oprócz javy, symbiana :') ) 500zł, byle by nie sony :v Głównie do fb, messengera, gg, j**** gry

a takie inne wymagania to w sumie w miarę aparat #selfie, może być używka (poszukam po lombardach :') ) i w sumie żeby nie miał andka JB, bo mam do niego w c**j pecha (no ale jak ktoś powie że JB jest super dobry to niech już poda jakis telefon z tą wersją andka :v)

Lumia 535 lub Lumia 735, nie będą Ci się zacinać i do tego mają bardzo dobry przedni i tylni aparat. Za tą cenę najlepiej kupić telefon z WP, android by Ci się zacinał.

­

Opublikowano

535 sobie odpuść, słaby ekran, c*****y digitizer. Jak już to 640/735/730 (730 od 735 różnie się tym, iż 730 ma dual sim, 735 ma lte, podobnie jest z wersjami 640). 

W tej cenie nie kupisz dobrego nowego telefonu z androidem, 2 GB ram to minimum by to jakoś względnie działało, bierz lumie, ew. lg spirit. 

­

Opublikowano

535 sobie odpuść, słaby ekran, c*****y digitizer. Jak już to 640/735/730 (730 od 735 różnie się tym, iż 730 ma dual sim, 735 ma lte, podobnie jest z wersjami 640). 

W tej cenie nie kupisz dobrego nowego telefonu z androidem, 2 GB ram to minimum by to jakoś względnie działało, bierz lumie, ew. lg spirit. 

a gupoty gadasz z tym że andek to tylko na 2gb ramu, mam s3 mini z custom romem i działa spoko, bez customa też nie miał większych problemów :x

ebać, biorę tego s line, można zamknać

Opublikowano

a gupoty gadasz z tym że andek to tylko na 2gb ramu, mam s3 mini z custom romem i działa spoko, bez customa też nie miał większych problemów :x

ebać, biorę tego s line, można zamknać

S3 będzie lepszy.

Opublikowano

Ok sorry, nie wiedziałem, że to są te same telefony tylko pod inna nazwą.

nie że te same, s3 mini jest nieco mniejszy, ma mniej funkcji niż s3, ale i tak nie chce s3 :x

Opublikowano

Nie, spokojnie 1 gb wystarcza do płynnego użytkowania telefonu. Lg spirit dobry wybór jeżeli takowego znajdziesz za 500zł, jak nie bierz ace 4 lte - dobry jak na tą klase cenową ekran superamoledowy, czterordzeniowy procesor, przedni aparat taki sobie.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...