Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś może z was wie czy miał tak, ale o co chodzi z tą rangą...

Po 10 wygranych meczach od unrankeda dało mi Lema (orzełka w laurach), okej wszystko fajnie. Do tej pory od orzełka w laurach wygrałem 10 mixów, 2 przegrałem i jeden zremisowałem, a dalej nie mam wyższej rangi (supreme). Wiecie co może być tym spowodowane? 

Dodam, że zawsze otwieram tabelę i gram z kolegą, który ma szeryfa. Co jak co, zrozumiem, że zaniżam sobie rangę grając z nim, no ale k***a... 10 wygrać otwierać tabelę w każdym meczu a tu dalej pizda?

Opublikowano

Słabe elo musisz mieć ;)

pierdolisz głupoty przecież ci pisze ile wygrał po dostaniu LEM'a

Graj z kimś kto ma supreme nie graj z niższymi rangami to dostaniesz :) 

Opublikowano

pierdolisz głupoty przecież ci pisze ile wygrał po dostaniu LEM'a

Graj z kimś kto ma supreme nie graj z niższymi rangami to dostaniesz :)

No i co z tego, że napisał? Nie dość, że słabe elo to jeszcze gra z niższymi rangami ;) 

Opublikowano

Nie graj z żadnymi orłami czy DMG, najlepiej dochodź do lobby, gdzie są Sumprimy, jak dobrze zagrasz i wygracie, to po 2/3 meczach możesz dostać awans (tak jest jeszcze na poziomie DMG, na LEM pewnie więcej tych meczów). 

­

Opublikowano

Słabe elo musisz mieć ;)

po 10 grach miałem lema, więc elo nie jest słabe.

miałem kilka gierek i z dnia na dzień liczyłem na awans, ale dziś po 2 wygranych gierkach otwierając w każdym tabelę dalej po chuju nie mam... 

no nic, moze po prostu sam będę grał.

@@@@

dodam, że na tym koncie mam 20 wygranych gier, 3 porażki i bodajże albo 1 albo 2 remisy, więc nie wiem czy bilans jest taki słaby (dodatkowo w prawie każdym otwieram).

Opublikowano

no i własnie dlatego pytam, czy to trwa już tak długo, nie tak jak w przypadku golda, kałachów itp czy po prostu coś ze mną jest nie tak

Opublikowano

Tzn. się tak, nie wiadomo, bo raz miałem sytuację, że mając na liście gier 2 przegrane, remis, wygrałem jeden mecz i wszedłem do LEM'a. Różnie to wchodzi ;)

Opublikowano

zależy mi właśnie jak to jest z lem do supreme i z supreme do elity.

bo wiem, ze jest na pewno ciężej, bo trzeba więcej meczy wygrać, no ale 10 cały czas otwierając, no cóż - może to wina tego, ze grałem z szeryfem, teraz będę grał sam.

dzięki wam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...