Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar vs Shaco vs Yasuo

Kuczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanderrro, zastanawiam się nad kupnem postaci, szczególnie tych trzech. 

Shaco mainowałem, wiem, że da się nim robić samemu gry, aleeee.. No nie oszukujmy się po ok. roku nawalania nim w każdej grze mocno mi się przejadł ;d

Myślałem nad rengarem, planuję wychodzić z platynki 4 do jakiegoś wysokiego diamentu, potrzebuję do tego maina i troszkę praktytki. Kociak jest chyba dosyć trudny i moim zdaniem nie jest aż tak banowany, no chyba że w przeciwnym teamie jest na 100% osoba maniacząca tylko tym champem. 

Możliwy jest też yasuo, na innym koncie wychodziłem nim z brązu 3 do golda 2 w chyba 3-4 dni, ta kolega prosił :P

W sumie nie mam pojęcia, kogo wybrać? :D

8BCC9t9.png

Wiem, tragiczna, za kilka dni będzie lepsza :D

Jeżeli Potrzebujesz pomocy odnośnie Counter Strike'a League of Legends, czy ogólnie pomocy związanej z moimi zainteresowaniami (Pod avatarem) 

napisz mi na wiadomość prywatną lub na STEAM (http://steamcommunity.com/profiles/76561198058879396/)

Opublikowano

Dobry Rengo w dobrych rękach to killer pantera, a nie potulny kiciuś. Rengo na Topie niszczy dosłownie wszystko i wszystkich, wystakowany i przyczajony w krzakach na pasywie jest śmiercionośny. Jeśli ogarniesz Rengo na wysoki poziom + runy i build to bierz go i się nie zastanawiaj. Rengo w jungli też imo dobry, aczkolwiek ciężko o dobre ganki bez ulta, bo z pasywki za bardzo nie ma jak na ganka wbić. Yasuo banowany często lub grany jest przez totalnych leszczy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Yasuo

-tarcza z pasywa

-tarcza blokująca zasięgowe aa i skillshoty

-doskok

-duży dmg

-knock up

-dobre plejsy z takim np. Malphitem

-jakiś tam Escape dzięki E

-maly cooldown na Q

-gdy przeciwnik ucieka z low hp, a akurat nadchodzi fala minionkow, masz free killa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...