Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie?

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej. Nie obchodzą mnie tacy ludzie. Każdy może robić, co chce ze sobą i w sumie nikomu nic do tego, dopóki nie krzywdzi to w jakikolwiek sposób ich lub bliskich im osób.

PS. Oznaczaj na przyszłość takie rzeczy jako NSFW, bo muszę teraz historię usuwać, a tak to bym se odpalił na Incognito. >_>

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

robi co chce, wkoncu jest wyzwoloną kobietą tak? XDDDDDD

Nie. Po prostu kiedyś zrozumiesz, że żyje się dużo przyjemniej, kiedy, raz, nie wpitalasz się innym w ich życie, dwa, nie bulwersujesz się zachowaniem idiotów, oszczędzając sobie stresu.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Żałosne, obniża swoją godność (w ogóle ją ma?), potem będzie tego żałować i jeszcze te podniecone gimby lajkujące jej każdą fotkę, pewnie dla tych lajków je wysyła.

Opublikowano

Widać musi się bardzo szanować skoro takie zdjęcia wrzuca publicznie. No cóż.. co ja mogę o niej myśleć? Że jest pustą, nieszanującą siebie i własnego ciała dziewczyną i mogę mieć tylko nadzieję, że kiedyś zmądrzeje. ­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mogłaby chociaż posprzątać i nie kupować za dużych staników.  :huh:

A co do samych zdjęć - póki ktoś to będzie oglądać ona będzie się "upubliczniać". Jakiejś ambitnej kariery to jej nie wróże, ale no każdy żyje własnym życiem i ma inne perspektywy. 

~ ~

Opublikowano

Tak jak wyżej. Nie obchodzą mnie tacy ludzie. Każdy może robić, co chce ze sobą i w sumie nikomu nic do tego, dopóki nie krzywdzi to w jakikolwiek sposób ich lub bliskich im osób.

Nie. Po prostu kiedyś zrozumiesz, że żyje się dużo przyjemniej, kiedy, raz, nie wpitalasz się innym w ich życie, dwa, nie bulwersujesz się zachowaniem idiotów, oszczędzając sobie stresu.

­Odbije się to na niej za kilka miesięcy / lat. Prędzej czy później będzie żałowała takich głupich decyzji.

Widać musi się bardzo szanować skoro takie zdjęcia wrzuca publicznie. No cóż.. co ja mogę o niej myśleć? Że jest pustą, nieszanującą siebie i własnego ciała dziewczyną i mogę mieć tylko nadzieję, że kiedyś zmądrzeje. ­

A co do samych zdjęć - póki ktoś to będzie oglądać ona będzie się "upubliczniać". Jakiejś ambitnej kariery to jej nie wróże, ale no każdy żyje własnym życiem i ma inne perspektywy. 

Niech robi co chce, jej ciało, jej reputacja. ;)

Zgadzam się z tymi wypowiedziami ^^

#ask #fejm #cycki ach ta dzisiejsza młodzież

@Karyvlea

Pewnie masz rację co do jej wyglądu. Nie zmienia to jednak faktu, że to kto jak wygląda - lepiej zachować takie rzeczy dla siebie :D

­

Opublikowano

Pewnie masz rację co do jej wyglądu. Nie zmienia to jednak faktu, że to kto jak wygląda - lepiej zachować takie rzeczy dla siebie :D

­

To oczywiste, że nie wszyscy są idealni z wyglądu i będą się podobać każdemu dookoła. Dziewczyna zamieszczając takie zdjęcia w sieci jest skazana na surową ocenę. Dla mnie nie jest najładniejsza, wręcz brzydka i to moja opinia. Innemu może się jej buzia spodoba (i ciałko!). 

Opublikowano

To jest seksting, a ona ładna nie jest... ;)

Seksting, to zjawisko polegające na przesyłaniu swoich "rozbieranych" zdjęć wiadomościach MMS lub za pomocą komunikatorów internetowych. Nietrudno sobie wyobrazić, jakie konsekwencje może mieć takie zachowanie szczególnie dla młodych ludzi, a problem dotyczy również polskich nastolatków - aż 30% z nich miało do czynienia z tego typu materiałami.

via Onet.pl

Opublikowano

Ja p******e XDDDDDDDDDDDD

Co Wam przeszkadza, że jakaś laska wrzuca zdjęcia w staniku na ask'a, a ślinicie się na widok babek na plaży w jeszcze bardziej skąpych bikini. Co to za różnica, że ktoś wrzuci zdjęcie w biustonoszu w domu czy na plaży? Żadna, bo tu i tu są cycki.

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

cycki, dupa są twarz 2/10 także torba na glowe i za ojczyzne

chyba se jaja robisz, szkoda worka i zdrowia, nie przeceniaj tak napaleńców

@topic Uważam, że to nie jest dobre, wręcz niewłaściwe, bo kobiety powinny szanować swoje ciało.

Opublikowano

Jestem tego zdania, ze jesli dziewczyna ma co pokazywać niech to robi, bo jak nie teraz to kiedy. Niektore panie kręci to, gdy ludzie ślinią się na ich widok.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...