Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Market

hP2396

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wakacje, wakacje, ale ja oczywiście siedzę w robocie. Trochę już zarobiłem, zarabiać będę nadal. Zdecydowałem, że kupię sobie jakieś skiny do CS:GO, a tak, żeby sobie umilić rozgrywkę. Do wydania mam tak 150+ zł, raczej nie przekraczając kwoty 250zł. Chciałbym się Was zapytać, poprosić o pomoc w wyborze skinów, jakie zakupię :

1. Na razie wymyśliłem kombinację : AWP Asiimov, jakieś skiny do AK, M4A1-S, M4A4 oraz USP w granicach ~5-7euro za te 3 pierwsze, USP możliwe, że też, byle by było super (Orion może?). Moje pytanko jest następujące : jakie polecacie skiny (AK, M4ki i USP) i w jakich jakościach?

2. Czy jest jakaś inna fajna kombinacja, w której jest KOSA? Chodzi o to, żeby była ładna, flip knife, bayonet, hunstman, motylek, wtedy odpuszczam Asiimova i ew. dorzucam jakieś słabsze skiny do broni

3. Co jeśli przypuśćmy na całe zakupy będę potrzebował iluśtam euro i nie trafię akurat w jakiś fajny przedział z możliwości przelewu hajsu na steamie? Czy można w jakiś sposób "dołożyć" jakieś małe sumki, w stylu 1-2euro?

Z góry bardzo dziękuję za pomoc, sypię +'ami!

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

1. Według mnie zrób sobie taką kombinację ;) Skiny do najważniejszych broni M4, AK i AWP

2. Nie ma chyba ładnego w takiej cenie.

3. Nie czaje do końca, ale chyba nie

Opublikowano

Jest jakiś addon na Steam że możesz przelać ile chcesz, ale nie pamiętam nazwy i nie wiem jak on dokładnie działa. Teraz widzę na allegro są bardzo tanie klucze, np. po 7.5-8 zł. Zakup sobie tyle ile dasz rady i wtedy kup skiny, może uda Ci się nawet quicksella trafić, a jeśli nie to zawsze za 90% ceny rynkowej kupisz. 

W takim przedziale jeśli chcesz grać ze skinami a nie się handlować to odpuściłbym nóż.

Na tej stronce masz wszystkie skiny oraz możesz podejrzeć jak wyglądają zależnie od jakości: http://csgostash.com/ 

Osobiście brałbym: AK Redline z 4 wlepami, te łatwo znaleźć, A1-S Atomic Alloy, A4 - Dragon King, USP - Orion zawsze na propsie. 

http://csgostash.com/

he?

Opublikowano

Nie opłaca się pakować w steam market chyba że chcesz przepłacać 15% za każdego skina. Nie orientuję się ile chodzą klucze teraz na allegro ale skoro ktoś wspomniał o 8 zł czyli na każdym zakupionym kluczu oszczędza się (2,3 x 4,22 - 8) 1,70 jeżeli chcesz wydać w przedziale 150 - 250 to masz akurat za 240 zł - 30 sztuk. W tym momencie już zaoszczędziłeś 51 zł. Do tego kupując kluczami jesteś w stanie zaoszczędzić bo kupujesz w okolicach 80-90% ceny rynkowej. Czyli przyjmijmy najtańszą kosę - 40€ x 0,8 : 2,3€ = 14 kluczy czyli masz kosę wartą 40 € w cenie 112 zł zamiast 169 zł. Spora różnica? W tym momencie masz już kosę a pozostaje Ci jeszcze ponad połowa kluczy. Oczywiście kosy w tym przedziale nie są oszałamiające ale zawsze to coś więcej niż podstawowy skin, a nikt nie powiedział że nie możesz pohandlować. Zawsze możesz dołożyć kilka kluczy i kupić odrobinę lepszą. Przy około 18-19 kluczach możesz kupić już flip knife lub najtańsze noże z nowej operacji. Co do pozostałych skinów. To raczej nie proponowałbym Asiimova bo ograniczyło by cię to w stosunku do kosy. Proponowałbym AWP Sun in Leo MW - około 2 klucze AK Redline z dobrymi stickerami 2 kolejne klucze jakieś M4A4 ze stattrackiem za około 3 klucze co by w sumie dało przyjmując kose za 18 kluczy ogółem 25 kluczy i zamiast tych ostatnich 5 kluczy doładować steam na 10 Euro i kupić skiny na uzupełnienie typu Five-SeveN Miejskie Ryzyko ze stickerem etc. W tej cenie też mógłbyś kupić Oriona chociaż ja bym bardziej polecał Kajmana jak dla mnie tańszy i ładniejszy. Polecałbym Ci dokupując resztę poszperać trochę i poszukać skinów ze stickerami. Ja z budżetem właśnie 10 € byłem w stanie kupić cały zestaw skinów ze stickerami ( gdzie same AWP M4A1-s i AK kosztowały mnie 6 €) dodam tutaj tradelink :  https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=238557627&token=Ww97VQRb      oczywiście patrząc na budżet nie mogłem sobie pozwolić na jakiekolwiek unikalne skiny dlatego takie pospólstwa jak Robaczy gnój i blue laminat tutaj się znalazły jednak wydaje mi się że w tej cenie udało mi się skompletować ciekawy zestaw skinów. Kolejne zakupy i handel w kierunku kosy planuję jak tylko się podszkolę(gram niecały miech a nigdy nie grałem w csa) no chyba że zdecyduje się w końcu wykupić operacje ( albo poczekam do promocji) i coś ciekawego mi wypadnie przez co problem zostanie rozwiązany. Pozdrawiam jak ktoś doczytał moje wypociny do końca :)

Edit tradelink nie pokaże skinów bo zapomniałem że nie minął jeszcze tydzień nie mam pojęcia jak udostępnia się ekwipunek ale ten link może zadziałać : http://steamcommunity.com/profiles/76561198198823355/inventory/#730

Opublikowano

Nie wiem co napisał pan na górze, ale w pierwszym zdaniu ma racje. Lepiej kupić klucze na allegro, zainwestować trochę czasu i wymienić się na Lounge, zyskasz więcej :)

Tu skiny:

AWP: Worm God lub Corticera

AK: Redline FT + 4 naklejki (LGB, HR, mouz, fnatic ładnie się prezentują)

Po co 2 skiny do M4?

M4A4: Dragon King MW

M4A1: Guardian MW + stickery Fnatic (można holo, najlepiej z 2015)

USP: Torque FN ST lub Orion MW

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...