Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardcore vs EasyHardcore - jaki typ wolicie?

HC vs Easyhc  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który tryb preferujesz?

• Hardcore
      19
    • EasyHardcore
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wolicie? 

Hardcore czy EasyHardcore?

Czekam na rozbudowane odpowiedzi! :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Hardcore - zdecydowanie. EasyHC jest bardzo dużo, a nie oferują one zapewne nic więcej niż buty, które chronią od zadawania obrażeń od upadku oraz nieskończonego mięsa.

Przydałby się na scenie polskich serwerów HC, stary HC.

Opublikowano

Hardcore - zdecydowanie. EasyHC jest bardzo dużo, a nie oferują one zapewne nic więcej niż buty, które chronią od zadawania obrażeń od upadku oraz nieskończonego mięsa.

Dzięki wielkie za odpowiedź, osobiście jestem za stworzeniem unikatowego serwera typu Hardcore.

Czekam na więcej odpowiedzi!

Opublikowano

Ja w sumie też jestem za hardocre, serwerów easyhardcore jest dosyć dużo, ale zależy co kto lubi. Mi się podobają obie wersje , mógłbym grać i na jednej, i na drugiej.

Pozdrawiam, SSG

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahaah ha hahah hbuahahah buahahah hahah ahahhahah sorrry guy, ale ja z krzesla spadlem prawie. Jak chcesz tworzyc easy hardcore jak to nigdy nie instnialo i nie bedzie istniec? jak mozna zrobic cos latwego a zarazem trudnego. WTF?

Polecam kup sobie slownik dla dzieci! A jak nie to przeprowadzimy zrzute na tym forum.

x

x

x

hadrcore milion razy lepszy!

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahaah ha hahah hbuahahah buahahah hahah ahahhahah sorrry guy, ale ja z krzesla spadlem prawie. Jak chcesz tworzyc easy hardcore jak to nigdy nie instnialo i nie bedzie istniec? jak mozna zrobic cos latwego a zarazem trudnego. WTF?

Polecam kup sobie slownik dla dzieci! A jak nie to przeprowadzimy zrzute na tym forum.

x

x

x

hadrcore milion razy lepszy!

Jakbyś nie zauważył, taki tryb istnieje od dłuższego czasu.

Polecam zapoznać się z trybami gry.

Opublikowano

Ja w sumie też jestem za hardocre, serwerów easyhardcore jest dosyć dużo, ale zależy co kto lubi. Mi się podobają obie wersje , mógłbym grać i na jednej, i na drugiej.

Pozdrawiam, SSG

EasyHardcore się przejadł moim zdaniem, czas na Hardcore tak myślę :)

Opublikowano

@Kerorro

Jestem za hardcore.

Mało tego typu polskich serwerów istnieje :) 

Jest oczywiscie MCHC ale jakoś mi się przejadł.. 

Grają na nim same bachory i wogóle nie da się grać bo wszędzie latają idioci z diax zbrojami,

które co kilka godzin zapewnia im ./kit vip.. 

Opublikowano

C**j Ci w dupe nygusie

Opublikowano

Ja chętnie zagrałbym na starym dobrym serwerze hardcore <3

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Nie ma takiego trybu jak łatwytrudny więc wybieram hardcore.

PS. Coś co jest łatwe nie może być trudne, a coś co jest trudne nie może być łatwe.

minecraft.jpg
Opublikowano

EasyHardcore nie powinno istnieć, bo łatwe z trudnym nie może być. Porządny Hardcore i bym pograł, a nie jakimś wymyślonym typem EasyHardcore który nie powinien istnieć.

Jak piszę jakieś głupoty to sorry, ale moje myślenie teraz działa w 40%.

Opublikowano

EasyHC nigdy nie powinno powstać, twórca dostaje odemnie banie z angielskiego i wyobraźni.

Oczywiście że HC a jak hc to taki naprawdę hard, trudniejszy od mchc, skkf (nie grałem nigdy na skkf) i innych tego typu serwerach. Zagrałbym na takim mega trudnym serwerze :D

r9wfFzB.png

Opublikowano

Polecam zrobić tryb serwerowy Hardcore, który będzie przypominał stare czasy tego trybu. Tryb EasyHardcore sobie możesz już od razu odpuścić, ponieważ jest ich od groma dużo i dla graczy są one już znudzone i bezużyteczne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...