Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Dylemat emocjonalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż programem którego używałem do tej pory był BOL, jednak dzisiaj doznałem zdenerwowania z powodu takiego iż wydaje mi się ale ichniejszy admin Spudgy leci w kulki, a te spóźnienia w uruchamianiu BOLa dla free userów są celowe i nie zdziwię się jak któregoś razu przysłowiowo kopnie w tyłek free userów. Stąd moje obiekcje do GoSa. Na Bolu grałem od sezonu 4 (chyba) i żadnego bana, nic. I boję się jak sprawa wygląda w GOSie, gdyż nie jestem pewien tego czy wykrywalność GOSa jest taka sama jak BOLa.

Opublikowano

Też bym leciał w kulki. Free usery powinni być na samym końcu, bo to jego sprawa czy ma robic bola dla cebulakow.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Też bym leciał w kulki. Free usery powinni być na samym końcu, bo to jego sprawa czy ma robic bola dla cebulakow.

No to się mówi otwarcie, cebulaki won. To od razu bym na Gosa przeszedł. PS Bardzo dobry program. Farmienie troche leży, ale combo z cass leci ładne.

Opublikowano

A co spudgy'ego obchodzą free userzy? To jego sprawa, VIP nie jest drogi. Już lepiej używać L#, bo GoS jest nowy a koder to jakaś kpina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...