Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze będziesz grał...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam w planach założenie serwera, który spełni wasze oczekiwania.  Piszcie  na jakim serwerze byście grali, a ja wybiorę ten, który będzie miał nawięcej głosów :)

Kubuntu_userbar_by_Dude67.png

Opublikowano

Na każdym nie będącym easy hc, a tak serio może spróbuj swoich sił w stworzeniu serwera minigames. W przypadku takiego serwera najlepszą reklamą będą autorskie tryby gry. Jeżeli jednak z jakiś przyczyn nie możesz zrobić własnych trybów to z chęcią zagrałbym na serwerze oferującym minigrę supercraftbros.

Opublikowano

Gracze teraz chcą zagrać na porządnym trybie Hardcore lub SkyBlock. Jeżeli wymyślisz na serwer jakieś swoje autorskie pomysły, które będą przypominać stare czasy trybu Hardcore, to gracze by na nim zagrali, lecz pamiętaj, że do wybicia serwera musi pojawić się też dobra reklama.

O administracji nie będę już wspominał, że musi być nastawiona do nowych, jak i starych graczy przyjaźnie oraz musi być miła i profesjonalna. 

Dodam jeszcze, że żeby serwer cieszył się dobrą opinią, to administracja nie może się reklamować na innych serwerach swoim serwerem, ponieważ wtedy możecie znaleźć sobie wrogów, a przecież serwer musi mieć graczy na serwerze, prawda? 

Opublikowano

Ja hentnie zagram na serwsze izi ha ce poniewasz jest to łatfy serfer i dobsze sie na nim gra, ale jak hcesz zrobici serwer dodaj mnie do administracji jestem ogarnientym graczem i wiem co bendzie dobre dla tfojego serwera.

Zrób najlepiej jakiś HC tylko tak żeby był jak prawdziwy hc tj trudny. Mały drob ale tak mały że aż drobny... Albo nie HC to już przeszłość. RPG! RPG z ciekawą mapką i questami <3 Mało jest dobrych serwerów RPG w Polsce :(

r9wfFzB.png

Opublikowano

Z serwerami RPG jest taki problem, że albo trzeba szukać jakiegoś gotowca w ENG i spolszczać, albo pisać wszystko od zera. Jak na jedną osobę to bardzo pracochłonne.

Kubuntu_userbar_by_Dude67.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...