Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FNAF 4 - czy tylko mnie to wkurza ?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj jak codziennie patrzę co nowego na fb i yt. Patrzę że jakiś nowy fnaf wychodzi. Nie jestem mega fanem gry, nawet w nią nie gram ale byłem ciekaw co w tej części zrobią. Oczywiście już po chwili yt zaproponował mi pierdyliard innych zjebanych filmików jak to jakieś 10-12 latki pokazują swoją reakcję na trailer fnaf 4. K***A! Czy w tą grę grają tylko jakieś zjebane dzieci i youtuberzy???! (bo tylko to kurwa teraz widzę, chyba aż zrobię kompilację najgłupszych reakcji) Czym oni się tak podniecają?! Nie wiem to chyba wszystko i już wyraziłem swoje oburzenie na temat tej hujowej gry.

Opublikowano

chyba aż zrobię kompilację najgłupszych reakcji)

Dawaj! Tylko na to czekam!

Ja od początku do końca nie rozumiem fenomenu tego czegoś. Może fajnie sie gra, ale te wszystkie fanarty, wsadzanie tych maskotek do wszystkich możliwych sytuacji... Czym tu sie qrwa jarać?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ta gra jedzie na samych jump-scenkach, jak jakiś najtańszy s**t, bo ani to nie ma atmosfery, ani fabuły.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Dawaj! Tylko na to czekam!

Ja od początku do końca nie rozumiem fenomenu tego czegoś. Może fajnie sie gra, ale te wszystkie fanarty, wsadzanie tych maskotek do wszystkich możliwych sytuacji... Czym tu sie qrwa jarać?

Masz to jak w banku. Potem dam link.

Łap https://www.youtube.com/watch?v=c1QMagrF4ug

Opublikowano

Sama gra jest spoko, ale na taki duży fame jaki ma nie zasłużyła. Pomysł jest wprawdzie oryginalny ale średni, bo schematy nagłych jumpscare'ów są totalnie randomowe i nie ma skutecznego w 100% sposobu by to ogarnąć, to się trochę nie trzyma logiki. A fabuła jest równie dobra jak w CS'ie.

Opublikowano

no i co z tego? nikt ci nie każe oglądać

byłeś tak sam tępy i zjebanny umysłowo jak oni i gdybyś miał wtedy możliwość grać w takie gry i wstawiać je na yt to skad wiesz że byś tego nie robił

do tego dochodzi ze chca byc tak samo uwielbiane jak wiekszosc gimbo-yotuberów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...