Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY

Zykus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem ze stroną csgolounge.com Wczoraj wieczorem przypadkowo kliknąłem żeby mnie wylogowało z csgolounge.com kiedy mnie już wylogowało chciałem sie zalogować ale nie da sie ponieważ pisze w prawym dolnym rogu "oczekiwanie na "steamcomunitty"  I to po sekundzie mija a potem pisze oczekiwanie na "csgolounge.com" I tu się zaczyna problem,ponieważ ładuje sie logowanie cały czas i nie chce wejść na tą stronę Kiedy już się odczeka dobre 5 min to pisze 'lounge is currently being flooded with users - so it's temporarily unavailable"  proszę o pomoc!!! (Próbowałem resetować komputer, wyłączyć przeglądarkę i włączyć znowu, włączyć inna przeglądarkę-działo się to samo, i próbowałem włączyć w CS (Shif+tab) I w wszystkich tych przypadkach pisało oczekiwanie na csgolounge ( kolegom działa.) )

Macie mój steam jak chcecie tam pisać -http://steamcommunity.com/profiles/76561197963546007

EDIT: być moze jest to wtyczka bo teraz jak chciałem dodac post tez mi pisało zeby wtyczce pozwolić ale na csgolounge nie pisze.

Opublikowano

Ta znajomość angielskiego... strona jest przeciążona spróbuj trochę później

Chociaż dziwne, że od wczoraj jak mówisz nie możesz wejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...